Noul Trailer Pentru Filmul The Flash Aduce Înapoi Personajul Batman Al Lui Michael Keaton - Contemporary-Establishment

Noul Trailer Pentru Filmul The Flash Aduce Înapoi Personajul Batman Al Lui Michael Keaton

Deși viitorul său părea să fie la un moment dat echilibrat, având în vedere ușa rotativă a realizatorilor de film implicați, noile nebunii care vin în universul cinematografic DC și numeroasele probleme cauzate de comportamentul în timpul liber al vedetei Ezra Miller, The Flash încă se îndreaptă spre noi si avem un trailer fain.

Primul trailer pune, de asemenea, la îndoială viitorul, deși de data aceasta face parte din intriga. Vezi mai jos.

Lansat cu toată zarva la care te-ai putea aștepta de la un trailer în timpul Super Bowl, noul trailer al filmului schițează și povestea.

Încă bântuit de uciderea mamei sale, Barry Allen (Miller) își folosește superputerile pentru a călători înapoi în timp pentru a schimba evenimentele petrecute. Dar când încercarea lui de a-și salva familia modifică din neatenție viitorul, Barry rămâne prins într-o realitate în care generalul Zod (Michael Shannon) s-a întors, amenințănd cu anihilarea și nu există super-eroi la care să apeleze.

Vezi și – The Flash – Batman, Multiversul DC și multe altele în Primul Teaser

Adică, cu excepția cazului în care Barry poate convinge un Batman pensionat să salveze un kryptonian întemnițat… deși nu pe cel pe care îl caută. În cele din urmă, pentru a salva lumea în care se află și a se întoarce în viitorul pe care îl cunoaște, singura speranță a lui Barry este să alerge pentru viața lui. Dar va fi suficient să faci sacrificiul suprem pentru a reseta universul?

Batman-ul”, desigur, este Bruce Wayne-ul lui Michael Keaton (ne putem aștepta să-l vedem și pe Wayne al lui Ben Affleck, deși probabil mai puțin în modul Bat). Și acel Kryptonian.

Aceasta ar fi Sasha Calle ca Kara Zor-El, AKA Supergirl.

Cu Ron Livingston moștenind rolul tatălui lui Barry, Henry, Kiersey Clemons din nou ca regizor plus Iris West și Andy Muschietti, The Flash va fi lansat în cinematografe pe data de 16 iunie.

Vezi noul trailer Prntru filmul The Flash mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns