Asscultă Noul EP Live de la Korn "Requiem Mass" - Contemporary-Establishment

Ascultă Noul EP Live de la Korn “Requiem Mass”

Trupa Korn a lansat Requiem Mass, un EP live care apare pe toate serviciile de streaming ca însoțitor pentru Requiem, cel mai recent album de studio al trupei.

EP-ul cu cinci melodii este acum disponibil și ca parte a unei ediții fizice de lux a Requiem. Albumul Korn sărbătorește un an de aniversare pe 4 februarie.

Înregistrările video live sunt preluate din concertul live stream Mass a celor de la Korn, transmis la nivel global anul trecut din Los Angeles.

Cu o zi înainte de aniversarea celui mai recent album al lui Korn, „Requiem”, trupa lansează un nou EP cu cinci melodii. Acum un an, trupa a susținut una dintre cele mai unice concerte din cariera lor – o ceremonie intimă de 300 de persoane transmisă în direct și o performanță epică în onoarea sufletelor care au plecat dintre noi, în special a celor pierdute în timpul pandemiei fără precedent de COVID-19.

Acum, muzica din acea seară este lansată oficial pentru prima dată ca EP-ul „Requiem Mass”, cu 5 momente importante din spectacol. Simultan, trupa distribuie imagini video care au fost inițial transmise live pe YouTube. EP-ul este disponibil acum prin Loma Vista Recordings pe streaming, digital, vinil în ediție limitată și ediție Deluxe 2xCD, ambalate cu albumul original „Requiem”.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns