Trupa Slipknot A Lansat Un Nou Videoclip, Pentru Piesa „Bone Church” - Contemporary-Establishment

Trupa Slipknot A Lansat Un Nou Videoclip, Pentru Piesa „Bone Church”

Viziunea artistică a lui Shawn „Clown” Crahan de la Slipknot nu pare să scadă în intensitate, fanii trupei primind acum un videoclip care este un director’s cut din universul video „Yen” cu piesa „Bone Church”.

Fanii s-ar putea să-și amintească de videoclipul înfricoșător „Yen” cu lansarea avută în luna august anul trecut și, în timp ce unele dintre temele vizuale se transferă (cum ar fi Corey Taylor cu ochelari demascat și figurile neagre), Clown a sporit cu siguranță factorul înfiorător în acest videoclip.

Ideea de identitate pare să se joace în acest videoclip, majoritatea personajelor părând să aibă mai multe fețe, fie prin măști, machiaj sau editare vizuală. La fel ca și în clipul anterior, Taylor pare să stea cu ochii pe întreaga activitate, în timp ce siluete par să se lupte, pentru dominație.

Spre deosebire de videoclipul original „Yen”, care a prezentat alți membri ai trupei, aici Taylor pare să fie singurul membru Slipknot, el fiing adesea arătat într-un prim-plan.

Cât despre „Bone Church”, Clown declară:

„Pe drum, avem o cameră de repetiții amenajată în culise la fiecare concert, unde cântăm, exersăm, ne încălzim și uneori încercăm idei noi. Bone Church a prin viață într-un Jam room din turneul .5: The Grey Chapter. De atunci am adus piesa din ce în ce mai aproape de final și iată-o. Acesta este pentru fani – o viziune suplimentară din istoria Slipknot, care nu a ajuns în nici un caz la final. Enjoy.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns