10 Lucruri Absolut Demente Despre Ozzy Osbourne - Contemporary-Establishment

10 Lucruri Absolut Demente Despre Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne, (the prince of darkness), a reușit cumva să supraviețuiască pe parcursul timpului, fiind etichetat drept unul dintre cei mai ciudați oameni din rock’n roll. Există destule povești ciudate despre Ozzy Osbourne, despre timpul petrecut în trupa Black Sabbath cât pentru umple mai multe cărți, dar chiar și după ce s-a angajat într-o carieră solo de mare succes, a continuat să joace periculos. Se dovedește că, chiar dacă artisul a luat-o la bătrânețe pe calea sobrietății, el tot nu s-a liniștit. În timp ce citiți aceste lucruri absolut demente despre Ozzy Osbourne, încercați să le citiți cu vocea lui pentru o autenticitate maximă.

Care dintre aceste fapte întunecate despre Ozzy Osbourne crezi că este cel mai intens și deranjant? Această listă conține de toate, de la uciderea unor animale până la o tentativă de omucidere, de care Ozzy încă nu își amintește. Oricât de mult cântărețul s-a acomodat în personajul bătrânului bunicuț , el a făcut niște lucruri dubioase în viața lui.

1. A tras furnici pe nas

Potrivit sursei de încredere Tommy Lee, în timpul unui turneu din 1984 cu Mötley Crüe și Ozzy, toată gașca era în autobuz, beau și se drogau, așa cum fac trupele rock…mno. Dintr-o dată, în timp ce încercau să se „scărbească” unul pe celălalt, Ozzy s-a pus în genunchi și a tras pe nas un șir de furnici care se plimbau pe un bețișor de acadea.

2. Într-o noapte Ozzy a încercat să-și omoare soția

Aparent, Ozzy obișnuia să se îmbete atât de rău, încât se îți pierdea în mod obișnuit conștiința și se trezea câteva zile mai târziu, fără să știe ce a făcut. Într-un interviu, el a spus că cea mai mare frică a lui, a fost să se trezească și să-și dea seama că a ucis pe cineva. Și asta aproape că s-a și întâmplat. În cuvintele solistului Black Sabbath:

„M-am trezit într-o mică celulă de pușcărie, cu fecale umane pe pereți – și m-am gândit, ce naiba… am mai făcut acum? Am dat greși cu una dintre glumele mele tâmpite? Așa că l-am întrebat pe un polițist. I-am spus: ‘De ce sunt aici? Nu aveam un… indiciu. Este cel mai îngrozitor sentiment. Mi-a citit pe o hârtie drepturile și mi-a spus: „Sunteți acuzat că ați încercat să o ucideți pe doamna Sharon Osbourne”. Nu pot să-ți spun cum m-am simțit în acel moment. Pur și simplu am amorțit.”

3. Nu te poți pune între Ozzy și băutură

Ozzy este un artist rock ‘n’ roll care trăia periculos, iar când încă mai bea, familia lui încerca orice putea să-l împiedice să se îmbolnăvească. La un moment dat, soția lui, Sharon, i-a dus toate hainele într-o cameră de hotel, crezând că Ozzy nu s-ar duce la cârciumă, dacă nu ar avea haine.

Planul a dat greși, deoarece Ozzy pur și simplu luat una dintre rochiile lui Sharon și a plecat liniștit la băut.

4. Dezbrăcat fiind, artistul a atacat un hoț

Dacă ai de gând să dai o spargere în casa lui Ozzy, ar trebui să ții cont de faptul că rockerul de 70 de ani doarme dezbrăcat. Într-un interviu, Sharon a povestit despre modul în care Ozzy a reușit să sperie un hoț cu a lui “Blizzard of Oz“:

„Acum vreo opt ani… în miezul nopții, un tip a intrat în casă, și a venit în dormitor în timp ce eu dormeam. Hoțul a ajuns lângă patul meu, mi-a luat cele două verighete și inelul meu de logodnă… Ozzy s-a trezit să meargă la baie și l-a văzut în dressing-ul meu.

Așa că Ozzy îl atacă pe tip de la spate, dezbrăcat fiind. Îl ridică pe tip dar își spune în minte: „ Ăsta m-ar putea da în judecată pentru că am vrut să-l violez!” Așa că i-a dat drumul, iar tipul a sărit pe fereastră și a luat toate bijuteriile cu el.”

5. Poliția a crezut că Ozzy a fost răpit, dar era doar leșinat într-o cameră de hotel

În timp ce Black Sabbath era în turneu cu Van Halen în 1978, Ozzy și vocalistul VH, David Lee Roth au avut un maraton de droguri care a ținut până când Ozzy a dispărut într-o zi. Potrivit unui tip care era în turneu:

„După o călătorie cu autobuzul până la Nashville, Ozzy a leșinat timp de 24 de ore într-o cameră de hotel greșită și în fapt a dispărut. Poliția a crezut că a fost răpit sau ceva”.

În autobiografia lui David Lee Roth, DLR coroborează această poveste și chiar spune că Sabbath a continuat turneul fără Ozzy, cu Roth la voce, dar el nu știa niciunul dintre versurile pieselor trupei, așa că toată lumea a trebuit să aștepte, ca Ozzy să se trezească.

6. Ozzy Osbourne a distrus o cameră de hotel cu sângele unui rechin mort

Dacă Ozzy mușca capetele liliecilor și se pișa pe The Alamo în anii ’80, era mult mai rău în anii ’70.

În autobiografia sa, chitaristul Black Sabbath, Tony Iommi a spus o poveste despre Ozzy, în care acesta și-a distrus camera de hotel cu un…rechin adevărat.

„De droguri întotdeauna te plictisești, așa că trebuie să faci câte ceva distractiv. Ca Ozzy care a aruncat un rechin printr-o fereastră, îl dezmembrează și ne imbibă toată camera în sânge.”

7. A murit de două ori, într-un accident de ATV

În 2004, lumea aproape că l-a pierdut Ozzy în cel mai puțin rock ‘n’ roll mod posibil, când acesta s-a răsturnat cu un ATV pe care îl conducea și a stat în comă, timp de opt zile.

Bodyguardul lui Ozzy a reușit să-l salveze. După accident, Osbourne a declarat către Sunday Mirror: „Dacă nu ar fi fost Sam, probabil că nu aș fi aici. A trebuit să mă resusciteze de două ori”.

8. Nu și-a luat permisul de conducere până la vârsta de 60 de ani

Potrivit lui Ozzy, nu a avut niciodată permis de conducere pentru că nu a reușit niciodată să se se lase de băutură și de droguri suficient de mult, pentru a susține examenul.

„Primul test a fost în 1974, apoi în ’75, ’76, ’77, ’78. Am pierdut numărătoarea de câte ori le-am dat. Îmi amintesc că o dată făceam întoarcere în trei mișcări și am leșinat pentru că fusesem mai devreme la doctor și am luat niște Valium ca să mă calmez. La sfârșit mi-au spus „Ai picat”, iar eu mă clătinam pe lângă mașină prin parcare. Unii [examinatori] spuneau: „Nu aș vrea să… urc în mașină cu tine. Tu ai vrea să faci asta?”

9. Chiar a mușcat capul unui porumbel

În ceea ce ar putea fi cea mai clasică poveste despre Ozzy Osboune, la insistențele soției și managerului său Sharon, cântărețul a mers la o întâlnire cu niște porumbei albi într-o colivie, pentru a-i putea elibera după semnarea unui contract.

Cumva, asta s-a transformat într-o situație în care Ozzy a mușcat capul uneia dintre păsări. Potrivit lui Ozzy, porumbelul nu avea un gust, așa cum credea el că ar trebui.

“Capul porumbelului a aterizat în poala tipei de la PR și a umplut-o de sânge. Sincer să fiu am fost atât de supărat, că doar avea gust de Cointreau. Bine… Cointreau și pene. Și un pic de cioc.”

10. Ozzy aproape că a dat foc la casă în timp ce îți făcea un sandviș

Ozzy este suficient de bogat încât probabil, ar putea angaja pe cineva să-i facă sandvișurile, dar nu a făcut asta.

Nu vrea să deranjeze un bucătar să-i facă un sandviș cu bacon. Dar poate că ar trebui, pentru că, potrivit lui Sharon, aproape că a sat foc la casă, în timp ce încerca să își facă unul.

După ce aproape că a incendiat casa pentru un simplu sandviș, soția sa Sharon a comentat pe Twitter: „Sunt la Londra, @OfficialOzzy este în LA să facă un sandviș bacon, și uite așa pompierii au ajuns la noi acasă!! ”

Tu ce alte lucruri despre Ozzy Osbourne mai știi? Lasă-ne în comentarii.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns