Basistul Incubus, Ben Kenney A Dezvăluit Că A Avut O Tumoare Pe Creier - Contemporary-Establishment

Basistul Incubus, Ben Kenney A Dezvăluit Că A Avut O Tumoare Pe Creier

Incubus a anunțat la începutul acestei săptămâni că basistul Ben Kenney va lipsi de la următoarele concerte ale trupei, invocând că se recuperează după o „procedură medicală”.

Deși declarația trupei nu a precizat ce a făcut Kenney, basistul a dezvăluit într-o postare pe rețelele de socializare, că a suferit recent o intervenție chirurgicală prin care i s-a începărtat îndepărtat o tumoare pe creier.

Basistul a postat pe Instagram o fotografie cu capul lui ras, cu o cicatrice. El și-a împărtășit, de asemenea, propria declarație pe această temă, care sună după cam așa:

“Din pacate anul trecut am aflat ca am o tumoare pe creier. Imediat ce am ajuns acasă din turneu, am avut o operație de succes pentru a o scoate. Anul acesta îmi iau ceva timp liber de la turnee și rețelele sociale pentru a-mi reveni. Prietenul meu @talmeastory preia basul cu @incubusofficial cât sunt în concediu. Nu voi fi fizic la spectacole, dar voi fi acolo cu spiritul. Mi-e dor de voi toți și sper că voi și cei dragi sunteți în siguranță și sănătoși”

Wilkenfeld a comentat după ce Incubus a făcut declarația confirmând participarea ei în locul lui Kenney.

„Onorată că am fost rugată să cânt cu Incubus pentru a-l înlocui pe minunatul meu prieten Ben Kenney în turneul lor. Sâmbătă, 28 ianuarie – Picnic Festival, Costa Rica. 31 ianuarie – Corpus Christi, TX. 2 februarie – San Antonio, TX , 3 februarie – Houston TX, 4 februarie – New Orleans”, a scris ea, împărtășind fotografii cu membrii trupei.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns