6 Lucruri Mișto Despre Filmul M3GAN Pe Care Cel mai Probabil Nu le Știai - Contemporary-Establishment

6 Lucruri Mișto Despre Filmul M3GAN Pe Care Cel mai Probabil Nu le Știai

Iată 6 lucruri despre M3GAN pe care cel mai probabil nu le știai.

Filmul M3GAN se dovedește mai mult decât dansuri Android și spectacolul dintr-o pauză publicitară, este un film care echivalează hypeul viral cu producția bună.

M3GAN este o păpușă Android frumoasă, înfiorătoare și malefică, ce nu arată ca alte jucării sinistre din filme. Ai putea spune că M3GAN, ca personaj, atinge apoteoza păpușii. Ea pare complet falsă și complet reală în același timp.

1.James Wan și Atomic Monster i-au prezentat ideea M3GAN, lui Jason Blum

CEO-ul Blumhouse Productions, Jason Blum, a fost abordat de regizorul și producătorul James Wan cu ideea inițială pentru M3GAN.

Inițial, i-a spus „A.I. a mers prost”, Blum a spus pentru Variety că se simțea norocos că a fost abordat și, de acolo, au început o lungă perioadă de pregătire pentru cum va arăta păpușa ucigașă și cum va lucra ea.

Blum a spus: „Modul în care pregătești lansarea este că nu începi să-ți pregătești filmul până nu știi exact fiecare detaliu despre cum va arăta M3GAN, cum o vei filma.”

„Am făcut greșeli în trecut, când avem un monstru într-un film și începem să ne pregătim înainte ca monstrul să fie proiectat. Am învățat din acele greșeli, așa că nu am vrut să cheltuiesc bani pe film până când știam exact cum vom face M3GAN. Efectele speciale merg prost atunci când sunt grăbite.”

2. După cum te puteai aștepta, Chucky a avut o influență asupra filmului M3GAN

Nu poți să menționezi o păpușă demonică și să nu te gândești la Chucky.

Sinonim cu genul păpușilor ucigașe, Chucky a fost vedeta filmului din 1988 Child’s Play și a dat multor oameni o fobie de păpuși. Psihoterapeutul Michelle C. Brooten-Brooks spune că o fobie poate fi cauzată în mod obișnuit de ceva care te speria în copilărie, așa că vizionarea filmului horror în copilărie poate declanșa o fobie de păpuși – la fel cum o mulțime de adulți se tem de clovni din cauza filmului IT după Stephen King.

Și astfel de frici, care sunt adesea iraționale, pot fi preluate prin „învățare indirectă, prin intermediul altora” – alias părinții sau tutorii sunt încă în ghearele fobiilor păpușilor din copilărie!

Pe măsură ce frica se transmite din generație în generație, am văzut păpuși ucigașe aparând an de an pentru a menține ciclul. De la The Boy la Annabelle, toate aceste filme profită de acel sentiment de frică pe care mulți dintre noi îl au din cauza păpușilor.

Scenaristul M3GAN, Akela Cooper a spus: „Chestia mea au fost cu manechinele cu ventriloc. Am văzut filmul lui Anthony Hopkins Magic la o vârstă foarte fragedă, iar asta mi-a cimentat o frică înfiorătoarea în creier. Și eu am fost un mare fan al Child’s Play. A fost întotdeauna visul meu, pentru a crea un monstru iconic, numai al meu.”

3. Echipa din spatele filmului a vrut ca păpușa să fie cât mai realistă posibil, așa că a încercat să se bazeze cât mai puțin pe CGI

Regizorul Gerard Johnstone a spus: „De la început, am vrut să facem ceva practic, care să nu se bazeze pe CGI. Este mai distractiv. Și am vrut ca actorii să aibă un lucru real cu care să poată interacționa.”

Producătorul James Wan a fost de acord, declarând că atât el, cât și Johnstone au vrut ca aspectul fizic al lui M3GAN să fie creat atât prin CGI, cât și de o marionetă animatronică, pentru a duce mai departe cu adevărat acea linie dintre ceea ce este real și ceea ce nu este.

Wan i-a spus lui Collider: „Am lucrat cu Gerard și am spus: „Vrem ca ea să pară cât mai reală posibil, dar, în același timp, trebuie să ne amintim că este o păpușă.”

„Aspectul de păpușă, în general, este ceea ce face genul filmelor cu păpuși ucigașe sau genul păpușilor înfiorătoare, pentru că este clar un obiect neînsuflețit. Este un jucărie, este o păpușă. Dar faptul că această jucărie ar putea avea viață proprie, este și mai înfricoșător.”

Producătorul executiv Adam Hendricks a spus că vrea ca păpușa să arate ca o „versiune reală a unui personaj Polar Express”.

4. M3GAN a fost interpretată de doi actori

M3GAN a prins viață printr-un mix de CGI, păpuși și actori reali. Amie Donald a efectuat mișcările pentru corpul lui M3GAN în timp ce purta o mască animatronică, în timp ce Jenna Davis a exprimat vocea păpușii ucigașe.

Donald, în vârstă de 12 ani, a mai făcut cascadorii cinematografice și este și dansatoare profesionistă – de fapt, ea a reprezentat Noua Zeelandă la Cupa Mondială de Dans din 2019, la doar 9 ani. A câștigat argint și bronz, devenind prima interpretă din Noua Zeelandă care a câștigat o medalie la competiție.

Donald a spus: „Dansul ajută foarte mult pentru că ai nevoie de echilibru ca un robot. Pe roboți, nu îi vezi clătinându-se sau făcând lucruri umane, așa că controlul și echilibrul sunt două lucruri foarte importante care provin din dans și pe care le folosesc în actorie.”

Între timp, vocea dulce-amăruie a lui M3GAN, este prin interpretată de către Jenna Davis, care a jucat în mai multe seriale Disney, precum și în Maggie de la Hulu și Detectivii din Treehouse de la Netflix.

Ea a spus că, dacă ar avea propriul ei robot M3GAN, probabil că ar avea ajutorul ei să-și curețe camera, să o ajute la teme și să facă „lucrurile practice cu care ne luptăm cu toții”.

5. De fapt, alergatul in-4-labe pe care o vezi în film și trailer nu a fost planificat

6..și nici secvența de dans care acum este deja virală

Tu ce lucruri despre M3GAN mai știi? Lasă-ne în comentarii părerea ta.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns