Partizan lansează un single nou, intitulat „Oameni în Zbor” - Contemporary-Establishment

Partizan lansează un single nou, intitulat „Oameni în Zbor”

Formația Partizan începe anul cu vești bune pentru fani. Miercuri, pe 25 ianuarie, va lansa o nouă melodie ce se numește „Oameni în Zbor”, iar momentul va fi marcat printr-un concert în clubul Expirat din București. Alături de trupă, pe scenă va urca eclecticul DJ Vasile, iar în deschidere va cânta formația Barter.

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene. Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Ei creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

Partizan înseamnă:

⭐ Artan: voce

⭐ Suedezu: voce & chitară

⭐ Adrian: bass⭐ Andrei: tobe

https://www.instagram.com/partizan.ro/

DJ Vasile, pe numele său adevărat Lucian Stan, se poate numi cu ușurință unul din artiștii veterani care a pus bazele muzicii electronice în România. A fost angrenat în mai multe proiecte de-a lungul timpului: Matze, Șuie Paparude, NSK sau Shukar Collective.

https://www.instagram.com/djvasile.official/

Barter cântă din 2015, punând laolaltă ceva alternativ, grunge, indie folk, dar și cuvinte care te fac uneori să cazi pe gânduri. În formula actuală (Matei Puticiu – voce, Răzvan Găzdaru – chitară, Andrei Zamfir – bas și Ati de Chile – tobe) au lansat de curând cel de-al treilea album, ”Totul pare bine”, după precedentele ”Trock” (2017) și ”Aparent Firesc” (2021).

https://barter.bandcamp.com/

🎫 Biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro aici: → https://www.iabilet.ro/site/event/81787/

● Pre-sale: 65 lei

● At the door: 80 lei

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina dedicată de eveniment: https://fb.me/e/3OYxgYRigUn eveniment marca Munteanu Events.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns