13 Lucruri Înspăimântătoare despre AREA 51 - Contemporary-Establishment

13 Lucruri Înspăimântătoare despre AREA 51

Multe discuții ciudate înconjoară infama și foarte secreta locație a Forțelor Aeriene ale Statelor Unite din cadrul poligonului de testare și antrenament din Nevada. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai ciudate fapte despre Area 51.

1. Avionul 727 (N467US) care a fost deturnat de DB Cooper în 1971, a fost vândut ulterior în 1984 și a fost folosit pentru zborurile JANET din Las Vegas către Tonopah și Area 51 în timpul testării și producției programului F117A Nighthawk.

2. Aeronavele Fantomă „Janet Airlines” de la AREA 51

Există un grup de 737 de aeronave operate de „Janet Airlines”, o companie aeriană strict secretă care transportă personalul militar și angajații contractorilor către și dinspre Zona 51. Avioanele sunt în general nemarcate, în afară de o linie roșie de-a lungul ferestrelor aeronave.

3. Arcade shooter-ul Area 51 i-a salvat pe cei de la Atari din pragul falimentului și a devenit unul dintre cele mai de succes jocuri arcade din toate timpurile.

4. Area 51, alias Homey Airport sau Groom Lake, a fost de fapt o unitate de testare pentru avioanele militare, avansate din punct de vedere tehnologic, precum Lockheed A-12.

Secretul guvernului SUA asupra naturii acestor vehicule este și ceea ce a dat naștere discuțiilor despre OZN-uri.

5. Filmul „Ziua Independenței” și AREA 51

Filmul S.F.Ziua Independenței” a fost inițial menit să aibă sprijin din partea Forțelor Armate ale Statelor Unite, dar acestea s-au retras când referințele la Zona 51 nu au fost eliminate din scenariu.

6. Existența Area 51 nu a fost confirmată efectiv de către guvernul SUA până în anul 2013.

7. O familie cu o proprietate cu vedere la Area 51 a refuzat o ofertă de 5,2 milioane de dolari din partea guvernului de a-i cumpăra terenul. Așa că un judecător le-a luat terenul forțat și l-a dat Forțelor Aeriene.

8. Elicopterul Invizibil Proiectat la AREA 51

A existat un Proiect CIA din 1972, de a intercepta liniile telefonice inamice din Vietnamul de Nord.

Elicopterul folosit în operațiune, proiectat în Area 51, a fost cel mai silențios aparat de zbor de acest gen, construit vreodată. În toiul nopții, piloții săi au zburat la 60 de metri deasupra fermierilor nord-vietnamezi și tunurilor antiaeriene, fără a putea fi detectați.

9. Un bordel situat chiar la sud de fostul site de testare Zona 51 din Nevada, se adresează în mod special clienților cu fantezii sexuale extraterestre.

10. În timpul dezvoltării proiectului avionului SR-71 în Area 51, acesta era mutat într-un hangar, atunci când sateliții sovietici erau deasupra zonei, dar un satelit în infraroșu a obținut profilul avionului, deoarece a lăsat o umbră pe asfalt. SUA au aflat despre asta și a început să creeze umbre cu forme ciudate pentru a-i încurca pe ruși.

11. SUA a dezvoltat cel puțin două motoare de rachete nucleare termice funcționale, care erau de două ori mai eficiente decât rachetele chimice. Le-au testat pe ambele în aer liber la Jackass Flats, lângă Zona 51, și le-au considerat gata să propulseze o misiune spațială cu echipaj de zbor spre Marte.

12. Conspirația Aselenizării False

Au existat multe speculații că prima aterizare pe Lună a fost falsă într-un fel. Ceva că totul a fost doar o farsă și că aterizarea a fost organizată în Zona 51. Nu știm sigur dacă acest lucru este adevărat sau fals, dar știm că Area 51 are diverse tipuri de echipamente spațiale amplasate acolo.

Împreună cu echipamentele spațiale, roverele lunare și sistemele de susținere a vieții sunt amplasate acolo. Se presupune că mulți astronauți au testat acest echipament și alte lucruri în Area 51 pe baza terenurilor de testare nucleară… .

13. OZN-ul Prăbușit la Roswell

Cu toții avem opinii și opinii diferite despre extratereștri și OZN-uri, dar dacă credem sau nu în ei, se pare că a fost un OZN uriaș descoperit în nimeni altul decât în Roswell, New Mexico.

În cazul în care nu știai… Roswell, New Mexico este un oraș “publicitar” pentru OZN-uri și toate chestiile extraterestre.Un locotenent în retragere al Forțelor Aeriene, Richard French a vorbit despre descoperirea unui OZN la Roswell.

Asta a avut de spus –

„Văzusem fotografii ale unor părți ale OZN-ului care aveau inscripții pe el ce păreau să fie în limba arabă – era ca un număr de piesă pe fiecare dintre ele. Erau fotografii dintr-un dosar pe care tocmai l-am răsfoit”.

Dacă OZN-urile și extratereștrii aparent nu există și toate OZN-urile pe care le vedem sunt doar tipuri de avioane spion care ies din Zona 51, atunci explicați cum un locotenent din Forțele Aeriene ar fi putut să răsfoiască mai multe imagini cu OZN-uri reale…

Tu ce crezi că ascunde Area 51?

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns