10 Lucruri Interesante Despre Chester Bennington, Vocalist în Linkin Park - Contemporary-Establishment

10 Lucruri Interesante Despre Chester Bennington, Vocalist în Trupa Linkin Park

Pe data de 20 iulie 2017, Chester Bennington, solistul celebrei trupe rock Linkin Park, a fost găsit mort în casa sa din L.A. Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva! A fost un om pe cărei muzică am crescut cu toții și ne-a oferit unele dintre cele mai tari hituri ale anilor 2000.

Desigur, niciunul dintre noi nu a vrut să creadă vestea sinuciderii lui, dar acesta era adevărul – Bennington murise, dar și-a lăsat în urmă moștenirea muzicală. Iată 10 fapte interesante despre solistul Linkin Park, Chester Bennington, care te vor ajuta să îți amintești de el!

1. Cooptarea sa în Linkin Park

Și-a făcut intratrea în lumea muzicală în cel mai tradițional mod, adică printr-o audiție. A primit o casetă demo pentru o trupă numită Xero și a dat audiția pentru Mike Shinoda. Iar pentru Shinoda, Bennington a fost singurul om care putea interpreta melodiile sale.

2. Burger King

Înainte de a lucra cu Linkin Park, Chester Bennington a lucrat la Burger King.

3. Câștigător a două premii Grammy

Din cele șase nominalizări la Grammy, Linkin Park a câștigat de două ori. Prima a fost pentru piesa lor numită „Crawling” în 2001, iar a doua oară a fost pentru cea mai bună colaborare Rap/Sung pentru piesa lor „Numb/Encore” împreună cu Jay-Z în 2005.

4. Copii

Chester Bennington are șase copii și unul dintre ei este adoptat. A avut primul copil dintr-o relație anterioară neoficială. Apoi a adoptat un copil și a avut un altul cu prima soție. Apoi a avut trei copii cu a doua soție.

5. Alte trupe în afară de Linkin Park

S-ar putea să-l asociem pe Chester Bennington doar cu Linkin Park, dar talentatul artist a avut și alte proiecte. El a fondat o altă trupă în 2005 numită Dead by Sunrise, care avea o muzică mult mai interesantă decât Linkin Park și nu se potrivea prea bine cu stilul acestora. Apoi, în 2013, a devenit solistul Stone Temple Pilots. A cântat cu ei timp de doi ani înainte de a reveni în Linkin Park.

6. Chester Bennington și Chris Cornell

Iubitul vocalist Chris Cornell și Chester Bennington au fost prieteni apropiați. Cornell a fost vocalist Soundgarden și Audioslave și cei doi s-au împrietenit în timp ce erau în turneu împreună în 2008.

Comandă Aici – Tricou – Bucharest MINK

7. Droguri și alcool

De când a împlinit 11 ani, a început să facă abuz de droguri și alcool. Dar a început să lase toate astea în urmă din 2007 și după ce s-a căsătorit cu cea de-a doua soție, Tilda Ann Bentley, în 2011, a declarat că este curat din punctul acesta de vedere.

8. Abuzurile sexuale din copilărie

Într-un interviu din 2008, el a dezvăluit că a fost molestat în copilărie și că totul a început de la vârsta de șapte ani. A fost un prieten care a făcut-o și și așa a și început călătoria dependenței de droguri și alcool.

9. Moarte lui Chester Bennington și șocul provocat la nivel mondial

Nimeni nu se aștepta ca artistul să se sinucidă. În ziua în care a murit, Linkin Park tohmai lansase un videoclip. De fapt, unul dintre colegii de trupă a mers chiar să-l ia de acasă, deoarece ar fi trebuit să participe la o ședință foto în acea zi.

10. Lupta cu depresia

Chester Bennington s-a luptat cu depresia cea mai mare parte a vieții sale, dar în același timp a vorbit despre asta. Și-a împărtășit bătăliile în cântecele și interviurile sale. După moartea sa, a apărut unul dintre interviurile sale care vorbea despre lupta sa interioară.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns