Beyond the firmament | ASEMIC / The Thirteenth Sun / W3 4R3 NUM83R5 - Contemporary-Establishment

Beyond the firmament | ASEMIC / The Thirteenth Sun / W3 4R3 NUM83R5 Live în Quantic București

  • Quantic, București
    Intrarea Grozavesti 82, 060752
  • vineri, 20 ianuarie

Dupa o pauza concertistica de un an si jumatate, Asemic revine live pe scena din Quantic cu melodii de pe cele 2 materiale discografice din 2015 si 2018, insa si cu piese ce fac parte din urmatorul album, planuit pentru 2023.

‘’ Avem onoarea sa fim insotiti la acest eveniment de colegii de breasla W3 4R3 NUM83R5 (metalcore – Brasov) si The Thirteenth Sun (progressive metal – Brasov) ‘’

Program eveniment:

19:00 – Acces public
20:00 – 20:45 -> W3 4R3 NUM83R5
21:10 – 22:00 -> The Thirteenth Sun
22:30 – ASEMIC

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii. Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice. Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.). Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse. Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public.

Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri. Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea. Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare. Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata. Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns