Conjuring: 12 Lucruri din Culisele Episodului ” The Devil Made Me Do It” - Contemporary-Establishment

Conjuring: 12 Lucruri din Culisele Episodului ” The Devil Made Me Do It”

Conjuring: The Devil Made Me Do It a avut premiera pe 21 mai 2021 și de atunci se vorbește despre acest film.

Iată un răsfăț pentru fanii filmelor de groază, deoarece voi dezvălui câteva fapte uluitoare despre unul dintre cele mai terifiante filme horror!

1. Se bazează pe procesul real al lui Arne Johnson

Așa cum este descris și în film, Arne a fost condamnat pentru uciderea proprietarului casei în care locuia, Alan Bono, în 1981. El a susținut că a fost posedat de demonul care locuise anterior în corpul fratelui iubitei sale. Arne avea 19 ani pe atunci. Acesta a fost eliberat după 5 ani pentru „bun comportament”.

2. Regizorul Michael Chaves spune că filmele Conjuring sunt „scrisori de dragoste” către filmul horror. Au adus un omagiu multor filme de groază precum Exorcistul, The Shining, Psycho etc.

S-ar putea să fi observat că scena de început este similară.

Regizorul a spus că scena de deschidere este o referință la filmul Exorcist și că a fost chiar pe punctul de a o da la o parte. Dar, desigur, a păstrat-o și ne bucurăm că a făcut-o, pentru că tuți iubim aceste referințe și conexiuni.

Tricou ,K-off,Pantera – 85 Lei

3. Nu a existat nici un CGI în scena de exorcizare a lui David. Era Emerald Gordon Wulf!

Emerald este cascadoarul și contorsionistul care a făcut posibilă această scenă. Patrick Wilson și Vera Farmiga au reacționat real atunci când au văzut ce poate face cascadorul. Atât talentat este!

4. Regizorul a făcut ca distribuția să asculte înregistrarea reală a exorcizării lui David Glatzel pentru a surprinde reacții reale.

Potrivit directorului, este foarte important să fim realiști în fapte, deoarece o familie a trecut real prin asta. Acest lucru este la fel de important pe cât să-l faci terifiant.

5. Scena patului cu apă a fost inspirată de un eveniment real.

Acest lucru este ceea ce i s-a întâmplat lui David. Când familia s-a mutat în noua casă, a rămas un pat cu o pată ciudată pe saltea și se credea că ar fi fost originea posedării.

6. Actorii principali știau despre povestea pentru Conjuring 3 când aproape au terminat filmările pentru Conjuring 2

Patrick Wilson a fost încântat să se aventureze pentru altceva decât o poveste de groază tipică.

7. Adevărații Arne Johnson și Debbie Glaztel s-au întâlnit cu distribuția

Aceștia au mers pe platourile de filmare pentru a-i întâlni pe actorii care i-au portretizat în filmele, alias Ruairi O’Connor și Sarah Hook. Se pare că familiile au vizitat decorurile din filmele anterioare. Debbie și Sarah au devenit prieteni apropiați IRL.

8. Ruairi a încercat să asculte Nine Inch Nails și muzică dark pentru a rămâne în personajul lui Arne.

9. Tranzițiile lui Lorraine de la lumea reală la viziunile ei din pădure au fost reale, deoarece regizorul a vrut să facă scenele cât se poate de organice și old-school. Au fost filmați fără efecte vizuale!

10. Înainte de moartea sa în 2019, Lorraine Warren a vorbit cu Vera despre exorcismul lui David și chiar a explicat cum a făcut o listă cu numele demonilor care îl posedaseră.

11. Michael Chaves consideră acest film ca fiind cel mai întunecat film Conjuring, văzut din perspectiva unui criminal.

12. În cele din urmă, lui Patrick îi plăcea să o sperie pe Vera pe platourile de filmare, în pauze.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns