Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani - Contemporary-Establishment

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani

Lisa Marie Presley, fiica legendei muzicii rock’n roll, Elvis Presley și a soției sale Priscilla Presley, a murit la vârsta de 54 de ani.

Trista vestea a fost dată joi seara (12 ianuarie), că Presley a fost dusă de urgență la spital suferind un stop cardiac. Paramedicii fuseseră chemați la casa ei din Calabasas, California, și i-au administrat CPR înainte de a o duce pe Presley la spital.

Mai târziu în seară, mama ei, Priscilla, a confirmat moartea Lisei Marie, emițând o declarație pe care scria:

„Cu inima sfâșiată trebuie să dau vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. A fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată.”

LIsa Marie a revenit în centrul atenției în ultima perioadă, datorită implicării familiei Presley în filmul biografic Elvis Presley din 2022, Elvis, care a fost favorit în acest sezon al premiilor.

Ea a participat la Premiile Globurilor de Aur la începutul acestei săptămâni, aplaudându-l pe actorul Austin Butler, care a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui Elvis în filmul regizat de Baz Luhrmann.

Presley a fost căsătorită de patru ori, inclusiv cu Michael Jackson și Nicolas Cage. Ea a avut doi dintre cei patru copii ai săi în timpul primei căsătorii cu muzicianul Danny Keough, fiica lui Riley Keough bucurându-se de o carieră ca actriță și model.

Tricou pentru barbati: Metallica – Justice Neon All-Over, Gri – 180 Lei

Ca muzician, Lisa Marie a lansat trei albume de studio, Storm & Grace din 2012 fiind cel mai recent. Ea s-a clasat, de asemenea, cu single-urile „Lights Out” și cu cover-ul piesei „Dirty Laundry” a lui Don Henley.

După ce a auzit de moartea lui Presley, solistul Smashing Pumpkins, Billy Corgan, a postat pe Twitter:

„Există inima frântă și apoi tristețea. Aceasta ar fi întristare și la mai multe niveluri decât pot enumăra. Vă rugăm să trimiteți rugăciunile voastre pentru familia și copiii ei în acest moment dificil. . Chiar nu îmi găsesc cuvintele pentru a exprima cât de trist este acest lucru eveniment. RIP.” Vezi mai jos alte tributuri și revedeți câteva dintre muzica Lisei Marie Presley.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns