Trupa nevergoinghome A Lansat Videoclipul Pentru Piesa Getaways Live @ Studio148 - Contemporary-Establishment

Trupa nevergoinghome A Lansat Videoclipul Pentru Piesa Getaways Live @ Studio148

Trupa bucureșteană nevergoinghome a lansat videoclipul live pentru single-ul “Getaways“. Artiștii au postat videoclipul pe rețelele de socializare însoțit de următorul mesaj.

“Salutare prieteni, ne bucurăm foarte mult să începem anul, împărtășind primul clip dintr-o sesiune live pe care am filmat-o vara trecută. Mulțumim foarte mult Studio148 și Bogdan Mihai Marinescu pentru că au făcut acest lucru posibil ❤ Mai multe vor veni! 🤟”

Nevergoinghome este o trupa din Bucuresti, formata din patru membrii, ce încearcă sa aduca stilul agresiv dar in acelasi timp melodic al genului post-hardcore pe scena locala, unde acesta este destul de rar intalnit.

Dupa lansarea EP-ului lor de debut „Pathways” in 2018, acestia au lansat primul album, „Fears that set us free” in 2022.

Vezi videoclipul pentru Getaways de la nevergoinghome mai jos.

Bilete – Vara în care mama a avut ochii verzi

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns