Vezi Noul Trailer Emoționant Pentru Filmul Ant-Man And The Wasp: Quantumania - Contemporary-Establishment

Vezi Noul Trailer Emoționant Pentru Filmul Ant-Man And The Wasp: Quantumania

Înainte de lansarea în cinematografe de luna viitoare, a apărut un nou trailer pentru Ant-Man And The Wasp: Quantumania.

Marvel a împărtășit un nou teasr emoționant a celui mai recent episod Ant-Man, în care partenerii super-eroi Ant-Man / Scott Lang (Paul Rudd) și Wasp / Hope van Dyne (Evangeline Lilly) se avântă mai adânc în tărâmul cuantic împreună cu familia lor.

Despre Ant-Man And The Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania este un viitor film, bazat pe supereroii Marvel Comics cu același nume. Filmul este o continuare a Ant-Man, Ant-Man and the Wasp, Avengers: Endgame și primul sezon din Loki. Este cel de-al 31-lea film din universul cinematografic Marvel și prima parte a fazei cinci. Filmul urmează să fie lansat pe 17 februarie 2023.

Filmul este regizat de Peyton Reed și îi are în distribuție pe Paul Rudd în rolul Scott Lang/Ant-Man, Evangeline Lilly în rolul Hope van Dyne/Wasp, Jonathan Majors în rolul lui Nathaniel Richards/Kang the Conqueror, Kathryn Newton în rolul Cassie Lang/Stature, Bill Murray în rolul Lordului Krylar, cu Michelle Pfeiffer în rolul lui Janet van Dyne și Michael Douglas în rolul lui Hank Pym.

În Ant-Man and The Wasp: Quantumania, partenerii super-eroi Scott Lang și Hope van Dyne se întorc pentru a-și continua aventurile ca Ant-Man și The Wasp. Împreună, cu părinții lui Hope, Hank Pym și Janet van Dyne și fiica lui Scott, Cassie Lang, familia se trezește explorând tărâmul cuantic, interacționând cu noi creaturi ciudate și pornind într-o aventură care îi va împinge dincolo de limitele a ceea ce credeau că este posibil.

Vzi noul trailer și posterul pentru Ant-Man And The Wasp: Quantumania mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns