Nicolas Cage Interpretează Rolul Lui Dracula În Comedia Horror "Renfield" - Contemporary-Establishment

Nicolas Cage Interpretează Rolul Lui Dracula În Comedia Horror “Renfield”

Universal tocmai a dezvăluit primul trailer pentru noul lor film cu Dracula intitulat Renfield .

Având lansarea pe data de 14 aprilie, Renfield îi are în rolul principal pe Nicolas Cage ce interpretează rolul Contelui Dracula și pe Nicholas Hoult în rolul mâinii sale drepte – care este „forțat să-i procure prada stăpânului său și să-i îndeplinească toate poruncile, oricât de înjositoare ar fi acestea”, potrivit rezumatului.

Dar acum, după secole de servitute, Renfield este gata să vadă dacă există o viață în afara umbrei Prințului Întunericului.” (Nu, nu Ozzy Osbourne.)

Într-un interviu pentru Variety în decembrie 2021, Nicolas Cage era entuziasmat de rolul său din filmul regizat de Chris McKay:

„Ceea ce îl face super distractiv este că face parte din genul comedie. Și când înțelegi tonul corect – comedie și groază – ca American Werewolf In London, este o combinație perfectă.

Pe de altă parte, Renfield îi are în rolurile principale pe Awkwafina, Ben Schwartz și Adrian Martinez.

Vezi trailerul pentru filmul Renfield cu Nicolas Cage mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Un gând despre “Nicolas Cage Interpretează Rolul Lui Dracula În Comedia Horror “Renfield”

Lasă un răspuns