15 Lucruri Interesante Despre Muzica Rock - Contemporary-Establishment

15 Lucruri Interesante Despre Muzica Rock

Vrei să mai afli lucruri interesante despre muzica rock? Nici o problemă.

Aceasta s-a dezvoltat foarte bine în Statele Unite și Marea Britanie din anii ’60. Genul își are originea în muzica rock’n roll, care a fost foarte popular în anii ’40 și ’50. Muzica rock’n roll a fost influențată la rândul ei de o combinație de muzică country și rhythm and blues. Iată mai jos 15 lucruri interesante despre muzica rock.

1. Combinațiile

Muzica rock este adesea combinată cu alte tipuri de genuri muzicale, cum ar fi muzică clasică, jazz și folk și blues.

2. Chitara Electrică

Unul dintre instrumentele muzicale principale cu ajutorul caruia este cântată muzica rock este chitara electrică. Aceasta va fi mai apoi va fi acompaniat cu tobă, chitară bas, clape și multe alte instrumente.

3. Caracteristicile muzicii rock

Muzica rock este în general caracterizată cu o semnătură de timp 4/4. Folosește diverse forme de aranjament tip refren și versuri, dar astăzi, puteți găsi diferite tipuri de muzică rock în diverse tipuri de refrene, bridge-uri și alte elemente interesante.

4. Tematica din muzica rock

Există o gamă largă de teme în muzica rock. Versurile pot aborda diferite teme, cum ar fi politica și viața socială, dar pe unele dintre ele se pot concentra pe dragostea și romantism.

5. Interpretarea Live și Muzica Rock

Interpretarea live este foarte importantă în muzica rock. Își poți imagina dacă muzica rock nu ar interpretată live? Publicul cel mai probabil va fi dezamăgit. Vezi ultimii 2 ani.

6. Muzica rock clasică

Rock-ul clasic a înflorit la sfârșitul anilor ’60. Unii o numesc epoca de aur. Au mai existat câteva subgenuri de rock care au înflorit în acea perioadă acestea incluzâ stilurile rock country, blues rock, jazz rock și folk rock.

7. Stilul Heavy Metal

Un celebrul subgen al muzicii rock este heavy metalul. Ai ascultat această muzică aspră și grea? Există foarte mulți oameni cărorae le place la nebunie ba în unele cazuri o poți numi obsesoe. Această muzică se concentrează pe viteză, putere și volum, și este absolut fenomenala.

8. Stilul punk rock

Punk rock-ul a fost introdus în a doua jumătate a anilor ’70. Versurile prezintă adesea criticile politice și sociale. În anii ’80, genul punk s-a dezvoltat în subgenuri precum indie rock, Britpop, post-punk și new wave. De asemenea, a infuzat cu alte subgenuri, cum ar fi rap metal, rap rock și pop punk.

9. The Clash London Calling (1979)

Renumitul albumul London Calling a fost denumit după o expresie folosită într-o emisiune BBC în timpul celui de-al Doilea Război Mondial: “Good morning America, this is London Calling.”

10. Led Zeppelin

John Bonham toboșarul Led Zeppelin, a băut 40 de shot-uri de vodcă în noaptea în care a murit.

11. Trupa The Who

Keith Moon, bateristul de la The Who, ar fi dat numele trupei Led Zeppelin.

12. Queen

Queen are cel mai longeviv fan-club, conform Cărții Recordurilor Guinness.

13. Elvis Presley

Elvis a înregistrat peste 600 de cântece, dar nu a scris nici unul dintre ele.

14. The Rolling Stones

Brian Jones, co-fondatorul The Rolling Stones, știa să cânte la peste 60 de instrumente muzicale.

15. Guns n’ Roses

Axl Rose este o anagramă pentru sexul oral, iar numele său real este William Bailey. Rose obișnuia să câștige 8 dolari pe oră fumând țigări pentru un experiment științific la UCLA.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns