om la lună Concertează În Club Expirat București pe Data De 11 Ianuarie - Contemporary-Establishment

om la lună Concertează În Club Expirat București pe Data De 11 Ianuarie

▼ Miercuri, 11 Ianuarie 2023
▼ Acces: 19:30 | Concert: 20:30
▼ Prețul unui bilet este 70 lei (presale – primele 150 bilete) și 85 lei (acces general)
▼ Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

E iar timp pentru noi.
Dragi prieteni, începem anul nou așa cum îl terminăm pe acesta: împreună.

Pe 11 ianuarie vă invităm în Expirat pentru un nou concert plin de emoție și de bucurie. Începe al cincilea an de om la lună, unul în care vă promitem că ne vom vedea și mai des, vom ajunge la și mai mulți dintre voi și vom fi și mai aproape unii de alții.

Muzica ne leagă, experiența fiecărui nou concert ne apropie și mai mult și face timpul acesta petrecut împreună de neprețuit.
om la lună e fiecare dintre noi.

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

Citește și – Căști De Studio Și Monitorizare Accesibile și Calitative

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul Dans, pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet – În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz. – un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, și a avut numeroase concerte și participări la festivalurile din țară.

La finalul lui 2021, membrii trupei au petrecut împreună două săptămâni complet izolați într-un sat de la poalele Munților Vrancei și au compus un nou material – „Echilibru”, pe care l-au lansat în iunie 2022.

Acest album a adus o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. Albumul a fost promovat printr-un turneu prin nouă orașe din România, dar și prin prezența la festivaluri importante, ca Electric Castle, Rocanotherworld, TIFF și Electric Nights.

om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

La patru ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns