Foo Fighters: "Vom Fi O Trupa Diferită În Viitor" - Contemporary-Establishment

Foo Fighters: “Vom Fi O Trupa Diferită În Viitor”

Într-un mesaj de Revelion, Foo Fighters a promis că va continua ca și că va fi „o trupă diferită”, după moartea tobosarului Taylor Hawkins.

„Trupa Foo Fighters s-a format în urmă cu 27 de ani pentru a reprezenta puterea de vindecare prin muzică și o continuare a vieții”, se arată în comunicat.

„Și în ultimii 27 de ani, fanii noștri au construit o comunitate la nivel mondial, un sistem de sprijin devotat care ne-a ajutat pe toți să trecem împreună prin cele mai întunecate momente. Un loc în care să ne împărtășim bucuria și durerea, speranțele și temerile, într-un refren al vieții, împreună prin muzică. Fără Taylor, nu am fi devenit niciodată trupa care am fost – și fără Taylor, știm că vom fi o trupă diferită în viitor.”

Taylor Hawkins a fost găsit mort în luna martie a anului trecut, într-o cameră de hotel din Columbia, cu puțin timp înainte ca Foo Fighters să concerteze la Festivalul Estéreo Picnic din Bogotá. De atunci, trupa a organizat două concerte tribut în memoria iubitului toboșar: 3 septembrie pe stadionul Wembley din Londra și 27 septembrie la Kia Forum din Los Angeles.

Hawkins a cântat împreună cu Foo Fighters timp de mai bine de două decenii, alăturându-se la scurt timp, după ce aceștia au terminat realizarea celui de-al doilea album The Color and the Shape în anul 1997.

Vezi mesajul complet de pe Twitter mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns