Vezi Imagini cu Una Din Ultimele Apariții Live A Vocalistului Layne Staley de la Alice in Chains - Contemporary-Establishment

Vezi Imagini cu Una Din Ultimele Apariții Live A Vocalistului Layne Staley cu Alice in Chains

Între 28 iunie și 3 iulie 1996, Alice in Chains a susținut patru concerte de deschidere pentru sjow-urile KISS în turneul lor de reuniune. Ultimul dintre acestea, la Kemper Arena din Kansas City, s-ar dovedi a fi ultima apariție a lui Layne Staley cu trupa grunge.

Primul a avut loc pe Stadionul Tiger din Detroit, iar recent, imagini rare, nelansate anterior, ale acelui concert au ajuns pe YouTube, surprinzându-l pe iubitul vocalist chinuit cântând din suflet, fără să știe că este unul dintre ultimele sale spectacole.

Potrivit YouTuberului Alt Copperpot 5, care a postat un videoclip, materialul a fost probabil „filmat pentru a fi folosit pentru segmente de știri de televiziune/în scopuri promoționale”.

Clipul de șapte minute îi pezintă pe Staley și restul trupei Alice in Chains într-o formă bună, interpretând piesele „Again” și „God Am” de pe cel de-al treilea album al titanilor din Seattle, a.k.a. „The Dog Album”, care fusese lansat cu aproximativ șapte luni în urmă.

Vocalistul Layne Staley este slab și palid și nu se mișcă aproape deloc pe scenă, dar încă oferă un show captivant, îmbrăcat cu pantaloni negri din latex și ochelari de soare, având acea voce de neegalat.

Vezi clipul mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns