Noul Trailer Pentru Filmul Knock At The Cabin de M. Night Shyamalan Ne Lasă Cu Gura Căscată - Contemporary-Establishment

Noul Trailer Pentru Filmul Knock At The Cabin de M. Night Shyamalan Ne Lasă Cu Gura Căscată

Primul trailer pentru viitorul thriller horror semnat M. Night Shyamalan, Knock At The Cabin, a stabilit ideea de bază. Jonathan Groff și Ben Aldridge se îndreaptă într-o zonă rurală cu fiica mică Kristen Cui, unde sunt supuși unei luări de ostateci de către un intens personaj jucat de Dave Bautista și prietenii săi.

În mod esențial însă, nu am obținut niciun contex amplu. Nu este cazul în acest clip, care dezvăluie deocamdată că miza este aparent apocalipsa.

Discursul lui Bautista din primul trailer despre evitarea Armaghedonului sună ca aberațiile unui lider psihopat dintr-un cult periculos.

Recomandare de carte – A ras si tata – REMUS BOLDEA

Acum îl vedem prezentând dovezi despre ceea ce se întâmplă în lume de fiecare dată când Groff și Aldridge refuză. Acesta fiind Shyamalan, căutăm, evident, răsturnări de situație, iar presupusele înregistrări video ale dezastrelor în timp real nu sunt o dovadă concretă („Hei, omule, seamănă cu filmul regizorului The Abyss – nu ne păcăliți!”). Dar secvența cu avionul ce se prăbușește, sugerează că, dacă există ceva dubios în acest film…

Rupert Grint, Nikki Amuka-Bird și Abby Quinn joacă rolul familiei terorizate de Bautista și vom afla cum se va desfășura noul joc ciudat al lui Shyamalan cu mințile noastre, atunci când Knock At The Cabin va ajunge în cinematografe pe 3 februarie 2023.

Trailer DOI

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns