Vezi Clipul Live Cu Trupa Metallica Interpretând Acustic Piesa „Borderline” De La Thin Lizzy - Contemporary-Establishment

Vezi Clipul Live Cu Trupa Metallica Interpretând Acustic Piesa „Borderline” De La Thin Lizzy

Dacă nu ai ștoiut până acum de concertul de binefacere „Helping Hands” a fundației Metallica All Within My Hands din 2022, trupa Metallica tohmai a uploadat pe youtube unul dintre momentele speciale. În timpul spectacolului lor, ei au debutat cu un nou cover, preluând piesa celor de la Thin LizzyBorderline” ca una dintre răsfățurile speciale ale nopții.

Fanii Metallica sunt deja familiarizați cu interpretarea piesei „Whiskey in the Jar” de la Thin Lizzy, deoarece a devenit una dintre cele mai populare melodii cover ale grupului, dar James Hetfield și colegii săi au oferit acest număr mai blues care arată clar cât de mult iubesc băieții muzica.

Trupei i s-a alăturat pe scenă Avi Vincour din grupul Goodnight, Texas, care a oferit suport la chitară acustică împreună cu backing vocals. Spectacolul a venit ca parte a unei secțiuni acustice a setului, care a prezentat și „Blackened”, „The Unforgiven”, coverul OZN „It’s Killing Me” și mai sus menționatul „Whiskey in the Jar”.

Seara a avut și debutul live al celei mai noi piese ale Metallica, „Lux Æterna”, de pe viitorul album intitulat “72 Seasons”, care urmează să apară pe 14 aprilie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns