Proiectul Crosses (†††) Lansează Coverul După Piesa „One More Try” de la George Michael - Contemporary-Establishment

Proiectul Crosses (†††) Lansează Coverul După Piesa „One More Try” de la George Michael

Crosses (†††) – duo-ul electronic-rock format din Chino Moreno vocalistul Deftones și Shaun Lopez de la trupa Far – închid anul în mare stil. În 2020, au instituit un ritual de sărbătoare prin împărtășirea unui cover surpriză a piesei „The Beginning of the End” de la Cause & Effect în Ajunul Crăciunului, o tradiție pe care au continuat-o în 2021 cu o interpretare a „Goodbye Horses” de Q Lazzarus.

Acum, pentru 2022, au oferit un cover al piesei „One More Try”, balada emblematică a lui George Michael din anii ’80 de pe albumul său de debut, Faith. Vocea lui Moreno se încadrează perfect în tema melodiei, în timp ce sintetizatoarele asemănătoare unei orgi bisericești fredonează în fundal.

Anul 2022 a fost un an intens pentru Crosses, deoarece cei doi și-au încheiat revenirea cu un nou excelent EP ce conține șase piese și care se intitulează PERMANENT.RADIANT, lansat la începutul acestei luni.

După cum au dezvăluit Moreno și Lopez într-un interviu recent, mai este multă muzică ce va mai fi lansată pe viitor. De asemenea, trupa intenționează să susțină mai multe concerte în anul 2023 – care vor fi și primele spectacole live după nouă ani.

lensa.ro

Lasă-ne părerea ta în comentarii despre piesa „One More Try” de la Crosses (†††).

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns