Chitaristul John 5 Explică Ciudata Ceartă De Pe Scenă Cu Marilyn Manson - Contemporary-Establishment

Chitaristul John 5 Explică Ciudata Ceartă De Pe Scenă Cu Marilyn Manson

Înainte de a deveni chitaristul Rob Zombie, John 5 a fost chitarist pentru trupe lui Marilyn Manson. Din 1998 până în 2004, John 5 a participat la înregistrarea mai multor albume Marilyn Manson și a cântat cu el în turnee.

În timpul petrecut în trupă, chitaristul John 5 a suferit o experiență îngrozitoare care, din neatenție, l-a determinat să se certe pe scenă cu Manson în timp ce trupa interpreta o piesă live.

În timpul unui episod recent din Trunk Nation de la SiriusXM, cu Eddie Trunk, chitaristul a vorbit despre un incident din 2003 în care a „isbucnit în furie” pe scenă.

În filmările infame din acel moment de pe scenă, pe care le puteți vedea mai jos, îl vei vedea pe Marilyn Manson mișcându-se și, în cele din urmă, se lovește de John 5; îl poți vedea apoi pe acesta din urmă sărind la Manson, țipând la el și aruncându-și chitara jos.

„Ceea ce s-a întâmplat atunci, a fost că murise sora mea, pe neașteptate. Și am fost șocat. Eram în Europa și coboram scările, de pe scenă după un concert, și mi-au spus că sora mea a murit. Eram în stare de șoc; intri pur și simplu intr-o stare de soc. Și iată ciudățenia care mi s-a întâmplat: n-am dormit zile și zile și zile. A fost cel mai ciudat lucru. Pur și simplu nu eram obosit. Îmi amintesc că mergeam în camerele membrilor trupei, spunând: „Nu pot dormi. Pur și simplu nu pot dormi. Nu am dormit de două zile sau bla bla bla.

„Ma rog, fast forward la concertul de la Rock Am Ring. Ceea ce a făcut Manson, se întâmpla tot timpul. El nu a greșit cu nimic. Pus și simplu am isbucnit. A fost ciudat. Înnebunisem, nici nu îmi amintesc.

Mă simt groaznic privindu-l acum aceste imagini, pentru că a fost vina mea. Nu poți auzi ceea ce spune, evident, dar el spunea: „Ia-ți chitara.” „Pentru că se pare că spune: „Hai. Haide.

Dar el spune: „Ia-ți chitara. Ridică-ți chitara, pentru că știa ce se întâmplă cu mine. Mă simt îngrozitor din cauza asta. Dar era doar o situație proastă la acel moment… Era groaznic pentru că a fost atât de drăguț în acea perioadă. Eram într-un loc nasol și era doar un moment prost. Nici nu-mi amintesc exact ce s-a întâmplat. A fost pur și simplu aiurea.”

lensa.ro

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns