Vezi piesa “Lux Æterna” de la Metallica Interpretată Live La Concertul Fundației All Within My Hands - contemporary-Establishment

Vezi piesa “Lux Æterna” de la Metallica Interpretată Live La Concertul Fundației All Within My Hands

Pe data 16 decembrie trupa Metallica a susținut cel de-al treilea concert anul al Fundației All Within My Hands și licitații pentru a sprijini cauza lor caritabilă. Spectacolul a avut loc la Microsoft Theatre din Los Angeles și pe lângă multe alte piese și momente extraordinare, a avut loc și debutul live a eclui mai recent sigle al trupei “Lux Æterna”, de pe viitorul LP intitulat 72 Seasons.

Potrivit celor de la setlist.fm, piesa a fost interpretată la sfârșitul celui de-al doilea set electric – ca a continuat cu un set acustic mai scurt – și a avut un “început fals” din cauza unor probleme la tobele lui Lars Ulrich.

In mod firesc publicul numeros a luat-o razna,deoarece a fost in interpretare absolut bestială.
Desigur, aceasta nu a fost singura parte cool a serii (care a fost găzduită de Jimmy Kimmel și deschisă de invitații speciali Greta Van Fleet). De exemplu, atât iconicul skateboarder Tony Hawk, cât și actorul Robert Downey Jr. au fost prezenți, primul ținând un discurs despre Metallica între cele două seturi ale lor. Se pare că fondatorul managementului Q-Prime – și co-managerul Metallica – Cliff Burnstein a fost și el acolo.

În ceea ce privește restul setului Metallica, momentele importante au inclus debuturi live ale acestora, acoperind piese precum „Borderline” de la Thin Lizzy și „It’s Killing Me” de la UFO în timpul porțiunii acustice. În a doua jumătate, colaboratorul ocazional Avi Vinocur li sa alăturat pentru o interpretare electrică a versiunii acustice a „All Within My Hands”. De asemenea, l-au scos pe St. Vincent pentru „Nothing Else Matters” (care a început cu un doodle de la chitaristul Kirk Hammett).

Poți urmări clipul cu Metallica interpretând „Lux Æterna” în întregime mai jos, precum și o fotografie pe care au distribuit-o pe Instagram cu setlist-ul și un colaj de chitară Dunlop.

Acoustic:

 1. “Blackened” (“Blackened 2020” Version)
 2. “The Unforgiven”
 3. “Borderline” (Thin Lizzy cover. Live debut)
 4. “It’s Killing Me” (UFO cover. Live debut)
 5. “Whiskey in the Jar” (traditional cover)

Electric:

 1. “The Call of Ktulu”
 2. “Harvester of Sorrow”
 3. “Holier Than Thou”
 4. “All Within My Hands” (with Avi Vinocur. Acoustic version; Played electric)
 5. “Creeping Death”
 6. “Enter Sandman”
 7. “Lux Æterna” (False start due to a cymbal fall; Live debut)
 8. “Nothing Else Matters” (with St. Vincent. Kirk doodle intro)
 9. “Seek & Destroy”
 10. “The Unforgiven III” (played from tape)

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns