Brian Johnson Nu Are Voie Să Răspundă La Întrebări Despre Viitoarele Concertele live cu AC/DC - Contemporary-Establishment

Brian Johnson Nu Are Voie Să Răspundă La Întrebări Despre Viitoarele Concertele live cu AC/DC

Brian Johnson va mai cânta vreodată live cu AC/DC? Se pare că aceasta este o întrebare la care nu are voie să răspundă, a dezvăluit vocalistul într-un nou interviu într-un episod din „Trunk Nation With Eddie Trunk” de pe Sirius XM.

Ultimul concert AC/DC live a avut loc pe 20 septembrie 2016, cu Axl Rose, solistul Guns N’ Roses, înlocuindu-l pe Johnson, care a fost forțat să se retragă deoarece risca pierderea permanentă a auzului dacă urma să continue turneul.

Cu toate acestea, s-a întors în studio cu colegii săi de trupă, pentru a înregistra cel de-al 17-lea album de studio, Power Up, care a apărut la sfârșitul anului 2020.

Cu toate acestea, niciun turneu nu a coincis cu lansarea albumului. Acest lucru I-a lăsat pe mulți fani să se gândească la viitorul trupei AC/DC, mai ales când se ia în considerare faptul că Johnson și-a depășit problemele de auz și a fost pe scenă de câteva ori de atunci, cel mai recent la concertul tribut Taylor Hawkins din Londra.

Desigur, gazda Eddie Trunk întreabă dacă Johnson și colegii săi vor mai cânta vreodată live, dar întrebarea lui este întâmpinată cu o opoziție puternică.

Citește și – Foo Fighters alături de Bian Johnson interpretează Back in Black de la AC/DC

“Nu răspund la asta. De ce ar trebui? În primul rând, sunt cinci membri în această trupă, iar să întrebi un singur membru nu este corect”, a declarat vocalistul. Atunci când este presat să răspună la această întrebare, Johnson ține buzele strânse.

„Eddie, nu pot să răspund la asta. Toți mi-au spus să nu o fac. Este declarația oficială”, răspunde el.

Conversația își schimbă apoi atenția în timp ce Trunk se întreabă despre interesul lui Johnson de a face un alt album AC/DC, care este din nou întâmpinat cu rezistență.

„Devine tabloidă situația aici. Deveniți tabloizi”, spune Johnson, îngrijorat că orice mic comentariu va face titluri în întreaga lume, în timp ce adaugă: „Dacă spun un lucru, va fi disproporționat. Pur și simplu nu-mi permit să vorbesc acum. Există prea multă vorbăraie goală pe Internet. Și nu sunt deloc pe nici un fel de rețea socială – nu am fost niciodată. Sunt doar bârfe.”

Power Up a ajuns pe locul 1 în Billboard 200 în SUA la lansare și a fost susținut de single-urile „Shot in the Dark” și „Realize” în faza de pre-lansare cu „Demon Fire”, „Witch’s Spell” și „ Through the Mists of Time” toate piesele sosind ca single-uri pentru a menține impulsul.

La începutul acestui an, Brian Johnson și-a lansat și autobiografia intitulată The Lives of Brian.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns