Vezi Trailerul Pentru Filmul Scream VI - Contemporary-Establishment

Vezi Trailerul Pentru Filmul Scream VI

Un nou teaser și poster pentru al șaselea film Scream tohmai a apărut.

În acest prim trailer de un minut, asupra filmului – care va apărea în cinematografe undeva în martie 2023 – îl vede pe Ghostface într-un metrou din New Yok, pregătindu-se să dezlănțuie iadul asupra a patru supraviețuitori din Woodsboro (inclusiv Tara Carpenter interpretată de Jenna Ortega, care a fost în lumina reflectoarelor în ultimul timp datorită rolului ei ca Wednesday Addams pentru Netflix).

Într-un nou interviu pentru Entertainment Weekly, regizorul Tyler Gillett este entuziasmat de modul în care lucrurile sunt diferite pentru franciza Scream de data aceasta:

„Unul dintre lucrurile care a interesant pentru noi, a fost să aducem povestea într-o nouă locație. Cred că în general, și pentru scriitorii Guy [Busick] și Jamie [Vanderbilt], aceasta a fost o oportunitate atât de distractivă de a explora un nou feeling, aducând lumea Scream în acel nou decor.

Teaserul este un bun exemplu al modului în care ne distrăm cu asta pe tot parcursul filmului. Aceasta este una dintre multele secvențe din film, care folosește orașul în moduri surprinzătoare și palpitante.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns