Ozzy Osbourne Despre Starea Sa De Sănătate: "Nu Prea Mă Mai Pot Mișca În Ultimul Timp" - Contemporary-Establishment

Ozzy Osbourne Despre Starea Sa De Sănătate: “Nu Prea Mă Mai Pot Mișca În Ultimul Timp”

O să plec în turneu și nu ma mai întorc niciodată acasă“. Acesta a fost viitorul pe care Ozzy Osbourne ni l-a prezentat la începutul acestui an, dar, din păcate, se pare că sănătatea lui , ar putea împiedica planurile sale pentru turneul din 2023.

De ani de zile, The Prince of Darkness a suferit de diverse afecțiuni, inclusivo serie de vătămări corporale la gât, la spate și la umăr, care s-au agravat atunci cand a avut un accident acasă în 2020. La începutul acestui an, a suferit o intervenție chirurgicală pentru a rezolva unele dintre aceste probleme și din moment ce s-a întors pentru scurt timp pe scenă în lunile august și septembrie, părea că lucrurile se mișcau în direcția corectă pentru Osbourne.

Cu toate acestea, într-un nou interviu cu Yahoo! Entertainment, pionierul stilului metal a dezvăluit că planurile de turnee pentru anul viitor sunt în pericol, deoarece nu se poate mișca foarte bine după operație.

Vezi și – Ozzy Osbourne, Blizzard of Ozz: Vezi fotografii inedite de la înregistrarea iconicului album

„Este atât de greu pentru că, vreau să fiu pe scenă”, a spus el. „Vreau să fac acest lucru. Operația asta nenorocită pe care a făcut-o tipul ăsta. La naiba, habar n-ai. Chestia este că mintea mea este în regulă, creativitatea mea este în regulă, cântatul este în regulă, dar nu pot să mă mișc prea mult acum.”

Din păcate, situația actuală a lui Ozzy Osbourne este de fapt cel mai bun scenariu pentru ceea ce s-ar fi putut întâmpla, dacă nu ar fi trecut prin ultima lui rundă de intervenții chirurgicale

„Chirurgul mi-a spus că dacă nu mă operez, ar fi șanse mari să rămân paralizat de la gât în jos”, a spus el în altă parte a interviului.

„Nu pot să încep să mă axprim, cât de frustrantă a devenit viața pentru mine.”, a adăugat el. „Este uimitor cum lucrurile merg bine în viață și un lucru stupid poate strica totul pentru o lungă perioadă de timp. Nu am fost niciodată bolnav pe o perioadă atât de mare.”

Îi transmitem lui Ozzy gândurile și energia bună, și sperăm că se va putea recupera suficient de bine pentru a se întoarce pe scenă în 2023, având în vedere că este programat să înceapă un turneu european și britanic pe 3 mai în Finlanda.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns