Trupa Ungolianth lansează piesa și videoclipul "Predestined to Change" - contemporary-Establishment

Trupa Ungolianth lansează piesa și videoclipul “Predestined to Change”

Ce cadou de Crăciun mai bun pentru fanii metal decât un nou single?

Din nou în formulă completă, trupa Ungolianth lansează videoclipul și piesa Predestined to Change, care poate fi găsită putea fi găsită pe Youtube și pe toate platformele de streaming începând cu data de 21 Decembrie. 

Câteva caracteristici definitorii ale noului material compus de Mircea Florea sunt elemente orchestrale epice, pasaje de solistică modernă și breakdownuri agresive, linii vocale grandioase care te ung pe suflet și grohăituri nesimțite, ca să ai de unde alege ce îți place. Tematica versurilor scrise de Igor abordează schimbarea ca unică certitudine a existenței, sub forma unei puteri supranaturale de neînduplecat.

Piesa Predestined to Change va face parte din albumul de debut al trupei Ungolianth, ce urmează să fie lansat în cursul anului viitor, împreună cu alte compoziții ale trupei, precum: Sands of Time și Alive Autopsy of a Psychogod.

Ungolianth înseamnă:

  • George Andrei Lazăr – voce
  • Răzvan Rizea – chitară, lead
  • Daniel Costache – chitară ritm
  • Mircea Florea – bas
  • Robert-Valentin Bencze (Igor) – tobe

Pentru a rămâne la curent cu activitatea lor, puteți urmări trupa pe: Instagram ( instagram.com/weareung0lianth ), Facebook ( facebook.com/weareung0lianth  )și YouTube.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns