Trupa Puschifer A Lansat O Versiune Reinterpretată Live A Piesei "HORIZONS" - Contemporary-Establishment

Trupa Puschifer A Lansat O Versiune Reinterpretată Live A Piesei “HORIZONS”

Luna trecută, trupa Puscifer a lansat în format digital două albume live noi, V Is for Versatile și Parole Violator, care sunt însoțite și de două versiuni filmate ale unui concert dublu difuzat recent în weekendul de Halloween. Acum grupul ce îl are vocalist pe Maynard James Keenan de la TOOL și A Perfect Circle a pus filmările spre achiziționare pe site-ul Puscifer și Apple TV/iTunes.

Pentru a le oferi fanilor o degustare a materialului, trupa a împărtășit o parte din Parole Violator în care se interpretează o redare minunată a piesei „Horizons”.

Puscifer a înregistrat V Is for Versatile la faimoasele studiouri Sunset Sound din Los Angeles, reinterpretând melodii de la începuturile carierei lor, inclusiv de pe albumul lor de debut V Is for Vagina. Parole Violator, între timp, oferă o re-interpretare live, piesă cu piesă, a albumului din 2011, Conditions of My Parole.

Edițiile fizice a celor două albume live se pot achiziționa de pe site-ul trupei Puscifer.com.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Un gând despre “Trupa Puschifer A Lansat O Versiune Reinterpretată Live A Piesei “HORIZONS”

Lasă un răspuns