Trupa Negative CORE Project Anunță LansareaVideoclipului Pentru Single-ul "KING" - Contemporary-Establishment

Trupa Negative CORE Project Anunță Lansarea Videoclipului Pentru Single-ul “KING”

Trupa bucureșteană Negative Core Project, pe 10 Decembrie lansează al 2-lea clip și single –KING-de pe următorul album.

 “KING reprezintă regăsirea într-un mod foarte brutal. Este rezultatul unei lupte interioare iar câștigătorul nu e “the nice guy”.

Dincolo de vibe-ul gangsta rock pe care am vrut să-l ilustrăm, am ales să nu complicăm lucrurile și să lăsăm oamenii să dea din cap cu noi, fara să își stoarcă creierii la însemnătatea clipului. Un singur lucru e cert: Regele din interior e ceea ce alege fiecare pentru sine.”

Negative Core Project evoluează constant zvâcnindu-și compozițiile și sunetul. Această trupă aduce complexitate jocului cu un poliritm lin și breakdowns. Best Fest a fost primul test mare de mulțime și, prin toate mijloacele, l-au reușit, ducând la o evoluție naturală pe scena locală. Rockstadt Extreme Fest și Metalhead Meeting Fest s-au distrat de minune invitându-i și nu doar o dată, iar comunitatea s-a adunat în jurul concertelor emblematice de la Question Mark Club (București) și festivalurile Something for the Core care au durat ani de zile au fost mereu deschise și susținătoare. Napalm DeathBrujeriaInfected RainJinjerThy Art is Murder și Fallujah sunt printre trupele pe care grupul a avut plăcerea să le întâlnească și să împartă scena.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

 

dynutrition.ro

Lasă un răspuns