Vezi Trailerul Pentru Noul Film Indiana Jones And The Dial Of Destiny - contemporary-Establishment

Vezi Trailerul Pentru Noul Film Indiana Jones And The Dial Of Destiny, Este Bestia

De mult timp se discută și se aud tot felul de zvonuri, dar iată că într-un final, primul trailer pentru noul Indiana Jones And The Dial Of Destiny este acum online.

De data aceasta este regizat de către James Mangold (în locul lui Steven Spielberg, care este producător acum), Dial Of Destiny pare că va fi cu siguranță un răsfăț pentru fani.

Cu eroul principal interpretat de Harrison Ford, acum în anul 1969, ce se confruntă cu nazitii cei malefici, iar intriga implică și programul spațial plus fiica lui, interpretată de Phoebe Waller-Bridge.

Nu cred în magie…“, spune Indy înainte să recunoască faptul că a văzut lucruri care îl fac să gândească și din altă perspectivă (cum ar fi oamenii topiți de Chivotul Legământului).

Oricum, noi încă mai credem în el. Indiana Jones And The Dial Of Destiny va avea premiera în cinematografe pe data de 30 iunie 2023.

lensa.ro

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns