OM LA LUNĂ Live Control CLUB, 16 Decembrie - contemporary-Establishment

OM LA LUNĂ Live Control CLUB, 16 Decembrie

Club ControlBucurestiVineri, 16 Decembrie 2022 / 20:3080 lei

▼ Vineri, 16 Decembrie 2022
▼ Acces: 19:00 | Concert: 20:30
▼ Prețul unui bilet este 80 lei
▼ Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
_________________________
▼ Conform tradiției, încheiem anul cu un concert în Control, locul care ne-a fost mereu a doua casă.

▼ Pe 16 decembrie ne revedem pentru ultima dată anul acesta, un an care a însemnat pentru noi un nou album lansat și cel mai mare turneu om la lună de până acum. Am petrecut împreună o mulțime de momente grozave, am descoperit locuri noi și am legat noi prietenii. Și, cel mai importat, am putut să cântăm din nou fără restricții, umăr la umăr și gând la gând. Noi și voi.

Despre trupa om la lună 

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul Dans, pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet – În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz. – un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, și a avut numeroase concerte și participări la festivalurile din țară.

La finalul lui 2021, membrii trupei au petrecut împreună două săptămâni complet izolați într-un sat de la poalele Munților Vrancei și au compus un nou material – „Echilibru”, pe care l-au lansat în iunie 2022.

Acest album a adus o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. Albumul a fost promovat printr-un turneu prin nouă orașe din România, dar și prin prezența la festivaluri importante, ca Electric Castle, Rocanotherworld, TIFF și Electric Nights.

Vezi și – Căști De Studio Și Monitorizare Accesibile și Calitative

om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

La patru ani de la inființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns