O Nouă Melodie Motorhead A Fost Lansată Și Este Demențială - Contemporary-Establishment

Surpriză! O Nouă Melodie Motorhead A Fost Lansată Și Este Demențială

Viva Lemmy! Deși Motorhead a avut o carieră prlifică și epică, încă mai există muzică nouă din partea trupei, deoarece piesa “Bullet in Your Brain” a fost lansată astăzi, îaninte de lansarea unei ediții deluxe care sărbătorește ultimul lor album Bad Magic din 2015.

Bad Magic: SERIOUSLY BAD MAGIC, această nouă colecție ce urmează a vedea lumina zilei pe 24 februarie, adaugă două piese nelansate anterior – „Bullet in Your Brain” și „Greedy Bastards” – precum și o înregistrare dintr-un concert live de la Fuji Festival din 2015.

“Bullet in Your Brain” este exact ce ai spera de la Motorhead, o pisă rock, plină de energie, cu riff-urile nebune ale lui Phil Campbell, ritmurile propulsive ale lui Mikkey Dee și vocea brută a lui Lemmy Kilmister. Noua piesă lansată, este însoțită și de un videoclip, preluat din sesiunile de studio, în care este înnregistrată, cu toți cei trei membri, oferindu-ți o imagine din spatele cortinei.

În ceea ce privește Bad Magic: SERIOUSLY BAD MAGIC, pe lângă cele două piese bonus și un al doilea disc live, fanii vor primi și un interviu audio cu Lemmy intitulat „War, Love, Death and Injustice”.

Colecția actualizată va fi lansată pe vinil dublu de 12 inchi, sub formă de CD Digipak cu disc bonus, și este de asemenea disponibilă pentru descărcare digitală și streaming.

1. Victory or Die
2. Thunder & Lightning
3. Fire Storm Hotel
4. Shoot Out All of Your Lights
5. The Devil
6. Electricity
7. Evil Eye
8. Teach Them How to Bleed
9. Till the End
10. Tell Me Who To Kill
11. Choking on Your Screams
12. When the Sky Comes Looking for You
13. Sympathy for the Devil
14. Heroes
15. Bullet in Your Brain
16. Greedy Bastards

Live at Mt Fuji Rock Festival 2015 – Sayonara Folks! Track List:

1. We Are Motörhead
2. Damage Case
3. Stay Clean
4. Metropolis
5. Over the Top
6. String Theory
7. The Chase is Better Than the Catch
8. Rock It
9. Lost Woman Blues
10. Doctor Rock
11. Just ‘Cos You Got the Power
12. Going to Brazil
13. Ace of Spades
14. Overkill

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns