Metallica Anunță Un Nou Album Și Lansează Piesa "Lux Aeterna" - Contemporary-Establishment

Metallica Anunță Un Nou Album Și Lansează Piesa “Lux Aeterna”

Legendele metal, Metallica, tohmai au anunțat cel de-al 12-lea album de studio, intitulat 72 Seasons, și au debutat cu o melodie nouă, cu un sound total old school, “Lux Aeterna.

Albumul de 12 piesei si 77 de minute, produs de Greg Fidelman, James Hetfield și Lars Ulrich, urmează a fi lansat pe data de 14 aprilie 2023 și servește drept succesor pentru Hardwired… To Self-Destruct din 2016.

“72 seasons. Primii 18 ani din viața noastră care ne formează în bine sau în rău personalitatea. Conceptul este că . O posibilă încadrare a personalității noastre. Cred că cea mai interesantă parte a acestui lucru, este îmbrățișarea continuă a acelor idei de bază și modul în care ne afectează și în ziua de astăzi percepția asupra lumii. O mare parte din experiența noastră ca adulți, este practic o reconstiruire sau niște reacții la acele experiențe din copilărie.” a declarat Hetfield.

Albumul este disponibil pentru precomandă AICI.

Vezi mai jos videoclipul pentru piesa “Lux Aeterna” a celor de la Metallica, unde poți găsi de asemenea și grafica albumului 72 Seasons.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns