Vezi Trailerul Final Pentru Filmul Avatar: The Way Of Water - Contemporary-Establishment

Vezi Trailerul Final Pentru Filmul Avatar: The Way Of Water

Au trecut doar câteva săptămâni de la cel mai recent trailer pentru mult așteptata continuare a lui James Cameron, Avatar: The Way Of Water. Dar cu mai puțin de o lună până la apariția filmului, desigur că efortul de a ne face pe toți să ne dorim să revedem Pandora, se intensigfică. Așa că vine și “trailerul final”.

Acest nou trailer pentru Avatar: The Way Of Water – descris drept “degustarea finală“, înainte de lansarea filmului – oferă o privire mai bună asupra tribului Metkayina, condus de personajul Tonowari jucat de Cliff Curtis, la care Jake Sully (Sam Worthington), Neytiri (Zoe Saldaña) și familia lor apelează pentru ajutor, atunci când sunt în pericol iminent.

În ciuda unei rivalități inițial tensionate între cele doua clanuri, cu siguranță, se pare că există o “împrieteneală” cu potențial de dragoste.

În plus, triburile vor trebui cu siguranță să lucreze împreună, deoarece oamenii nu își opresc încercările de a devasta planeta, nefiindu-le frică de nativi, folosind un hardware nou și cu totul impresionant.

Sigourney Weaver, Stephen Lang și Kate Winslet sunt de asemenea în distribuția noului film, despre care se crede că vor avea perfomanțe chiar mai bune decât n filmul original din 2009.

Avatar: The Way Of Water va avea premiera în Marea Britanie pe data de 6 decembrie, iar lansarea worldwide pe 16 decembrie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns