Trupa Enslaved A Lansat O Nouă Piesă Epică și Anunță Un Nou Album - Contemporary-Establishment

Trupa Enslaved A Lansat O Nouă Piesă Epică și Anunță Un Nou Album

Trupa norvegiană de extreme metal Enslaved nu încetinește deloc. În ultimii 30 de ani, aceștia au lansat 15 albume ce traversează o mare varietate de sound-uri, de la Viking Metal și black-metal tradițional până la progressive black-metal. Acum aceștia s-au întors cu al 16 material discografic, intitulat Heimdal, care urmează să fie lansat în luna martie 2023, prin Nuclear Blast Records. Odată cu anunțarea noului album, Enslaved a lansat și o piesă epică, heavy rău, numită “Congelia“, care prezintă unele dintre tendințele mai avansate și mai aventuroase din punct de vedere tehnic, pe care Enslaved, le-a perfecționat în ultimii ani.

Albumul Heimdal apare pe 3 martie prin Nuclear Blast Records, iar acum este disponibil pentru precomandă AICI, într-o varietate de forme.

Heimdal tracklisting:

  1. Behind The Mirror
  2. Congelia
  3. Forest Dweller
  4. Kingdom
  5. The Eternal Sea
  6. Caravans To The Outer Worlds
  7. Gangandi (Bonus Track)
  8. Heimdal

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns