Trupa White Walls A Lansat Videoclipul Pentru Single-ul "DARKNESS, LET THE AIR FLOW!" - contemporary-Establishment

Trupa White Walls A Lansat Videoclipul Pentru Single-ul “DARKNESS, LET THE AIR FLOW!”

Forma’ia White Walls din Constanța alansat un videoclip nou, pentru single-ul “DARKNESS, LET THE AIR FLOW!”. Clipul a fost regizat de Luca Nicolaescu, iar Editarea a fost realizată de Dorel Gnatiuc, Diana Rădulescu, Ruxandra Staicu.

Descrierea clipului pentru “DARKNESS, LET THE AIR FLOW!“, de pe canalul de youtube a trupei suna cam așa:

“Crescut de lupi, sufocat de singurătate, înecat în noapte. Această piesă este despre cât de mult suntem modelați de copilăria pe care o avem”

White Walls este o trupă de metal progresiv și rock progresiv din Constanța, Dobrogea, România care activează din anul 2009. În prezent, formația îi are ca membri pe Alexandru-Eduard Dascălu la chitară, Eugen Brudaru la voce, Șerban-Ionuț Georgescu la chitară bas și Theodor Scrioșteanu la tobe.

De-a lungul carierei sale, trupa White Walls a susținut peste 150 de concerte în România și Europa, împărțind scena cu trupe precum RammsteinDeftones, Bullet For My Valentine, Jinjer, etc.

Discografia este alcătuită din 3 albume de studio: Mad Man Circus (2010), Escape Artist (2013) și Grandeur (2020) și 2 single-uri: Death Follows Me (2016) și The Gift (2022).

De asemenea pe 23 Noiembrie îi poți vedea live pe băieți în Club Expirat București, în cadrul CONCRETE Series.

Vezi videoclipul pentru “DARKNESS, LET THE AIR FLOW!” mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Un gând despre “Trupa White Walls A Lansat Videoclipul Pentru Single-ul “DARKNESS, LET THE AIR FLOW!”

Lasă un răspuns