D.E.N.I.S. ”MIEZUL NOPȚII BUCUREȘTI” Live În CONTROL CLUB - Contemporary-Establishment

D.E.N.I.S. ”MIEZUL NOPȚII BUCUREȘTI” Live În CONTROL CLUB

Club Control, BucurestiMarți, 22 Noiembrie 2022 / 20:0040 lei

D.E.N.I.S. și Miezul Nopții București vine pentru prima dată în Control Club în 22.11.2022.

Pe când își căuta o pedală de fuzz, Daniel Boiangiu a fost implicat într-un grav accident de personalitate multiplă pe străzile Bucureștiului. Corpul i-a fost fulgerat de un goblin verde și a fost obligat să își scrie povestea.

“Un vis febril – reprezintă toate amintirile mele după ce m-am mutat in București în vara lui 2017. Extazul unui copil care ia în primire tot ce are marele oraș de oferit nu e ceva ușor de pus în cuvinte, însă cred că sub refugiul muzicii această poveste merită să fie spusă, cu toate eșecurile ei zdrobitoare.”

Așa, D.E.N.I.S. a lansat primul album – Miezul Nopții București cu Supersomnic Records, o odă adusă mâncătorului de suflete, București.

D.E.N.I.S. abia și-a început călătoria și îi lovește pe toți cei nevinovați să asculte cu garage rock-ul turbulent influențat de rock psychedelic, punk și lo-fi, cu povești despre tramvaie fantomatice, discoteci imaginare, o muscă anxioasă și oameni care trăiesc sub asfalt.

Lasă-te uns de complimentele și poveștile unui goblin amar, acompaniat de prestația fulgerătoare a grupului.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns