Negative CORE Project a lansat de curand un single insotit de videoclip pentru piesa "Nacho Friend" - Contemporary-Esytablishment

Negative CORE Project a lansat de curand un single însoțit de videoclip pentru piesa “Nacho Friend”

Negative CORE Project – București, RO – a lansat un single intitulat “Nacho Friend“, ce poate fi ascultat pe toate platformele de streaming și este însoțit de videoclip. Trupa prezintă această melodie, “ca pe un soundtrack pentru o călătorie, despre regrete și delasare, dar cu o dorință imensă de moarte. E despre trădări și locuri întunecate, despre dragoste și ură, adicții și anxietăți copleșitoare dar cu un simț al supraviețuirii ieșit din comun.

Dorim să impărtășim cu voi gravitatea muzicii dar și a versurilor și poate vă pune pe gânduri un pic textul din descrierea clipului.”

Clipul a fost realizat de catre BlackSUN Pixels (Razvan IONITA – DOP și colorizare și Filip BRUNET – montaj, scenariu, regie), coregrafia și interpretarea de către Maria Isabella (Opera Națională București), și cu sprijinul Stage Expert si ArtKlub.

Tu ce părere ai despre noua piesă „Nacho Friend” de la Negative CORE Project? Lasă comentari mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns