Trupa WARHYMN A Lansat MCD-ul "Cult of Primordials" - - Contemporary-Establishment

Trupa WARHYMN A Lansat MCD-ul “Cult of Primordials”

Formatia bucuresteana de Black Metal WARHYMN a lansat noul MCD intitulat “Cult of Primordials” in colaborare cu Loud Rage Music in format jewel-case CD cu booklet de 8 pagini, in editie limitata de doar 300 de exemplare!

MCDul “Cult of Primordials” este acum disponibil aici: 

https://loudragemusic.bandcamp.com/album/warhymn-cult-of-primordials

http://shop.loudragemusic.com/warhymn-cult-of-primordials

Fondata in 2019 ca proiect solo de catre ShavyWARHYMN inregistreaza si lanseaza la scurt timp albumul de debut “Gnosis” prin intermediul labelului kazahstanez Narcoleptica Productions. “Gnosis” este primit foarte bine de catre fanii ganului dar si de presa de specialitate, astfel incat WARHYMN devine in curand formatie cu componenta completa in vederea inceperii activitatii concertistice. 
Sfarsitul anului 2021 gaseste trupa performand primul dintr-o lunga serie de concerte timp in care si inregistreaza noul material de studio, un EP de 5 piese intitulat “Cult of Primordials” lansat pe data de 10 Noiembrie 2022 in colaborare cu Loud Rage Music. 25 de minute de Occult Black Metal bogat in texturi compozitionale, atmosfera mistica, simbolism si beneficiind de o invitata speciala in persoana Monicai Barta de la Kratos care imbogateste aproape tot materialul prin vocea ei inedita.

Iata ce au avut de spus membrii trupei despre “Cult of Primordials“: 

“”Cult of Primordials” este noul nostru material de studio si primul cu o noua productie/compozitie pe care am reusit sa o construim impreuna ca trupa. Este un produs conceput sa completeze primul disc Warhymn, “Gnosis“, si sa il lege de un al doilea viitor full-length. Poate fi considerat un material scurt, dar complet in concept, mesaj si atmosfera, de sine statator. Toate piesele impreuna ofera insasi originile primelor civilizatii umane, definite prin cunoastere, decadere, crima, ascensiune si intr-un final liber arbitru.”

Discografie:

  • Gnosis (2020 – Narcoleptica Prod)
  • Live in Studio (2021 – Independent)
  • Cult of Primordials (2022 – Loud Rage Music)

Membri:

  • Shavy – Chitara Voce
  • Rizea – Chitara Voce
  • Hex – Chitara Bass
  • Philip Redhand – Tobe

Contact:

Warhymn
https://www.facebook.com/warhymn.official

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

manukashop.ro

Lasă un răspuns