Trupa suceveană Nightmarion a lansat un single însoțit de videoclip, pentru piesa “ Capăt de drum “ - Contemporary-Establishment

Trupa suceveană Nightmarion a lansat un single însoțit de videoclip, pentru piesa “ Capăt de drum“

Pe data de 10 Noiembrie 2022, trupa suceveană Nightmarion a lansat un single însoțit de videoclip, pentru piesa “Capăt de drum“, piesă ce este în colaborare cu Mihnea Blidariu de la Luna Amară.

Trupa Nightmarion  povestește că: “După lansarea single-ului <Terapie>, ne-am hotărât să scriem un fel de copil spiritual al piesei, o continuare care să exprime tribulațiile individului de rând în fața foamei de putere și avuție a aristocrației; astfel s-a născut piesa Capăt de Drum, o poveste despre încercare și renunțare, despre nevoi și inabilitatea de a le satisface în fața monolitului pe care îl reprezintă sărăcia. “

Videoclipul a fost realizat de Răzvan Lupașcu în colaborare cu Leea Moraru și a fost filmat la club Qunatic, în deschiderea concertului Luna Amara.

Videoclipul piesei poate fi urmarit aici:

Trupa Nightmarion o puteti găsi pe:

Facebook: https://www.facebook.com/Nightmarion5

Instagram: https://www.instagram.com/nightmarion5/

Și poate fi ascultată pe:

Youtube: https://www.youtube.com/c/Nightmarion5

iTunes: https://music.apple.com/br/artist/nightmarion/1475290923?l=en

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5qCurBhQDEB6NQWDuV4VlB

Bandcamp: https://nightmarion5.bandcamp.com/

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns