A Apărut Trailerul Pentru John Wick: Chapter 4 - Contemporary-Establishment

A Apărut Trailerul Pentru John Wick: Chapter 4

Dap…cred că s-a întors. Dacă îți doreai ceva secvențe cu bătăi super brutale și care te gâdilă la sinapse, avem vești îmbucurătoare pentru tine: John Wick: Chapter 4 este la câteva luni distanță de a fi lansat, și se pare că personajul asasin a lui Keanu Reeves se confruntă din nou, cu o armată ucigașă.

Pe măsură ce saga asasinilor plătiți continuă, Baba Yaga încă se chinuie să scape de o cavalcadă de inamici, de data asta incluzându-l și pe legendarul Donnie Yen, artista pop Rina Sawayama, and Bill ‘Pennywise’ Skarsgård, printre mulți alții.

Cu fiecare întoarcere, seria John Wick devine din ce în ce mai epică și mai ridicolă – iar Chapter 4, continuă această traiectorie. Pe lângă luminile obișnuite de neon, muzica rave, lupte cu săbii în galerii de artă și multe altele, Chapter 4 pare să introducă o altă cabală de crimă organizată, cu care John Wick se va lupta pentru a-și câștiga libertatea.

Ce este interesant la John Wick: Chapter 4?

Sunt niște lucruri interesante aici – de ce Wick încă este în relații bune cu Winston, după ce a fost trădat fără mila, la sfârșitul Capitolului 3? Va da roade echipa lui Bowery King, personajul lui Laurence Fishburne? Va exista un impuls narativ pentru ca John Wick să își câștige libertatea, fără a încheia saga? Ne vom sătura vreodată să îl auzim pe Keanu spunând….”guns“? (OK: la asta știm deja răspunsul…NU)

Acțiunea arata bine în acest trailer. După ce ștacheta a fost ridicată de Chapter 2 și Chapter 3, Chapter 4 trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor.

John Wick: Chapter 4 este din nou regizat de Chad Stahelski și scris de Michael Finch și Shay Hatten. Printre cei mentionați mai sus, în distribuție se numără și Natalia Tena, Clancy Brown, Scott Adkins și inegalabilull Hiroyuki Sanada.

Așa cum îi spune Winston lui Wick: Just have fun out there. Se pare că actorii cu siguranță au făcut-o și sper eu ca și publicul o va face.

Vom afla asta, când John Wick: Chapter 4 va avea premiera. în marea Britanie pe 23 martie 2023. În Romania rămâne de văzut.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

maranc.ro

Lasă un răspuns