Dan McCafferty, Vocalistul Trupei Nazareth A Murit La Vârtsa De 76 De Ani - Contemporary-Establishment

Dan McCafferty, Vocalistul Trupei Nazareth A Murit La Vârtsa De 76 De Ani

Dan McCafferty, vocalistul trupei Nazareth, a murit la vârsta de 76 de ani.

Basistul trupei Pete Agnew, a confirmat această știre:

“Dan a murit astăzi (8 noiembrie) la 14:40. Acesta este cel mai trist anunț pe care a trebuit să îl fac vreodată. Maryann și restul familiei și-au pierdut un soț și un tată minunat, iubitor, eu mi-am pierdut cel mai bun prieten, iar lumea a pierdut unul dintre cei mai mari vocaliști.”

Cauza morții artistului nu a fost dezvaluită.

Co-fondator al grupului, McCafferty a interpretat hiturile trupei încă din anii ’70 inclusiv balada-power “Love Hurts” a lui Everly Brothers și “Hair of the Dog” pe care trupa Guns N’ Roses a preluat-o pe albumul “The Spaghetti Incident?” lansat în anul 1993.

În anul 2013, după aproape 50 de ani de activitate în trupă, Dan McCafferty a ieșit din trupa Nazareth, din cauza unor probleme de sănătate, în special a bolii pulmonare obstructive cronice, o boală pulmonară inflamatorie ce i-a restrâns capacitatea de a respira.

El a lansat ultimul album solo, “Last Testament”, în anul 2019.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns