ALTERNOSFERA - Lansare Single "Bonjour Madame" în Quantic București - Contemporary-Establishment

ALTERNOSFERA – Lansare Single “Bonjour Madame” în Quantic București

ALTERNOSFERA lansează primul single de pe noul album. Piesa Bonjour Madame se va putea asculta pentru prima dată miercuri, 25 noiembrie 2022, în Clubul Quantic din București.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511WamintirilePloile nu vinÎnchisoarea albăDouă EveMutăHaosoleumLucisEpizodia, Fântânile, Flori de mai.

În această perioadă, formația se află în plin turneu cu proiectul Theatroll Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

  • Quantic, București
    Intrarea Grozavesti 82, 060752
  • vineri, 25 noiembrie, ora 21:00
  • Comandă Bilete AICI

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns