Syn Ze Sase Tri / LANSARE album ULTIMU’ LUP - Contemporary-Establishment

Syn Ze Sase Tri / LANSARE album ULTIMU’ LUP în Quantic București

Vineri 11 Noiembrie 2022, formația Syn Ze Șase Tri lansează în club Quantic din București cel mai recent album de studio, intitulat “ULTIMU’ LUP”, într-un concert în care pe lângă piesele consacrate vor fi prezentate și piese noi. La acest eveniment sunt invitate trupele Vathos și Abstract Grave. Biletele pentru acest concert pot fi achiziționate prin intermediul platformei Iabilet.ro, iar în seara evenimentului puteți susține trupa prin achiziționarea ultimului album și a altor produse promoționale ale trupei.

Syn Ze Șase Tri este una dintre cele mai vechi și mai iubite trupe românești de metal extrem. Formată în 2007 de Alex „Corb” Mihai (ex. Staccato, Negură Bunget, și actual Raven’s Heart), Syn Ze Șase Tri are deja 15 ani de istorie solidă, un număr foarte mare de concerte, turnee și festivaluri, în toată Europa, la multe dintre acestea ca headliner și 5 albume de studio. De asemenea, trupa a împărțit scena ca opening pentru cele mai mari nume de extreme metal precum Dimmu Borgir, Dark Funeral, Mayhem, Rotting Christ sau Carach Angren.

Syn Ze Șase Tri oferă un amestec de black metal simfonic combinat cu power metal, folk, progresiv și old school metal, autointitulat „Transylvanian Blood Stained Metal”.

2022 aduce al 5-lea capitol al poveștii începute cu primul album de studio „Între două lumi” lansat în 2011, continuat de „Sub semnul lupului” în 2012, „ Stăpîn peste stăpîni” (Rege peste regi) în 2015 și „Zăul Moș” (Zeul cel bătrân) în 2017, toate lansate sub eticheta italiană Aural Music / Code666.

Acest al cincilea capitol intitulat „Ultimul Lup” (Ultimul lup) conform Revistei Legacy este „the most heavy, aggressive and powerful album” pe care Syn Ze Șase Tri l-a oferit până acum.

Citește și – Căști De Studio Și Monitorizare Accesibile și Calitative

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

Comandă Bilete aici.

  • Quantic, București
    Intrarea Grozavesti 82, 060752
  • vineri, 11 noiembrie

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns