Vezi Trailerul Pentru Filmul Spirited Cu Will Ferrell Și Ryan Reynolds - Contemporary-Establishment

Vezi Trailerul Pentru Filmul Spirited Cu Will Ferrell Și Ryan Reynolds

A Christmas Carol de Charles Dickens îl face de râs pe Sherlock Holmes atunci când vine vorba de numărul și modurile în care a fost adaptat pentru micul și marele ecran, scene și nu numai. Cu toate acestea, oamenii continuă să revină la el. Cea mai recentă pereche de actori, care joacă într-o versiune alternativă a poveștii, este Ryan Reynolds și Will Ferrell, care sunt principalele personaje în filmul Spirited.

Regizorul Daddy’s Home, Sean Anders, lucrând în colaborare cu John Morris, a pregătit această poveste. În fiecare Ajun de Crăciun, Ghost of Christmas Gift (Ferrell), își alege un suflet întunecat pentru a fi vizitat de alte trei spirite. Dar în acest sezon, acesta iți alege ținta greșit. Clint Briggs (Reynolds) învârte lucrurile în așa fel, încât gazda sa fantomatică ajunge să își reexamineze propriul, trecut, prezent și viitor.

Elementul muzical, are de asemenea un pedigree puternic, prezentând melodii ale câștigătorilor de Oscar, Benj Pasek și Justin Paul, în timp ce experimentata coregrafă Chloe Arnold, s-a ocupat de mișcările de dans ale distribuției.

Filmul cu siguranță, pare să îmbine glumele marca Reynolds, cu stilul lui Ferrel, devenind absolut meta, cu oameni care vorbesc despre întregul concept de Christmas Carol. Poate ajunge la nivelul The Muppet Christmas Carol? Vom vedea asta cu timpul…

Filmul Spirited va apărea în cinematografele din SUA pe 11 noiembrie, apoi în cinematografele din Marea Britanie și pe Apple TV+ pe 18 noiembrie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns