Trupa Artificial Perception a Lansat Single-ul "A Path to InfernoTrupa" - Contemporary-Establishment

Trupa Artificial Perception a Lansat Single-ul “A Path to InfernoTrupa”

Trupa bucureșteană de metalcore Artificial Perception a lansat un nou videoclip, alături de cel de-al treilea lor single, în anticiparea albumului de debut. Single-ul se numește “A Path to Inferno” și abordează tematica auto-distrugerii umanității din lipsă de interes și preocupare pentru propria planetă.

Acest peisaj apocaliptic a fost ilustrat și în videoclip, care a fost realizat în colaborare cu Irina Raicu, doctor în inteligență artificială, artwork-ul fiind creat cu ajutorul unor algoritmi de machine learning.

Videoclipul poate fi urmarit mai jos:

Artificial Perception înseamnă:

  • Mihai Maciuca – Voce
  • Mihail Georgescu – Chitara, voce
  • Liviu Miu – Chitara
  • Florin Anghelescu – Chitara bas
  • Matei Craciunescu – Tobe

Social media:

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Un gând despre “Trupa Artificial Perception a Lansat Single-ul “A Path to InfernoTrupa”


  1. Mulțumesc – acel videoclip rezumă minciunile diavolului… prea departe pentru propria noastră mântuire. Când, adevărul este că tot ce trebuie să facem este să-i spunem lui Dumnezeu că ne pare rău. Acest lucru a fost în mintea mea pentru o persoană pe care o iubesc și care nu mai crede în rai. binecuvântări, Debra

Lasă un răspuns