Trupa COMA Lansează Single-ul “ Calista” Pe Data De 24 Noiembrie În Club Control București - Contemporary-Establishment.org

Trupa COMA Lansează Single-ul “ Calista” Pe Data De 24 Noiembrie În Club Control București

Coma revine in Control cu o lansare de single pentru piesa “ Calista” , având in deschidere invitați speciali din Santiago de Chile, “CAF”,  care au participat la fest-uri precum Primavera Sound din Barcelona sau Lollapalooza iar in discografie au piese alături de Chino Moreno de la Deftones si Billy Gould de la Faith no more printre alții.

De la sfârşitul anului 2021, trupa COMA ne-a condus în povestea materialului „Acordul părinţilor„, o colecție de șase track-uri, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei. Dupa piesele „Aurora” şi „NYX„, a venit momentul single-ului „IZA„, pe care îl prezintă publicului astăzi, 30 septembrie 2022 şi care este inspirat de o prietenă a formaţiei. 

AURORA a fost primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta – acea putere de a te face, pierzandu-te în razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți sa explodeze. 

NYX a fost a doua melodie lansată de COMA de pe următorul material, care a sosit ca o promisiune către “sine”. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de “sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni. 

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns