Vezi Trailerul Pentru Noul Film Netflix, The Pale Blue cu Scott Cooper și Christian Bale - Contemporary-Establishment

Vezi Trailerul Pentru Noul Film Netflix, The Pale Blue cu Scott Cooper și Christian Bale

Out of the Furnace și Ostile sunt niște filme grozave, așa că perspectiva ca Scott Cooper și Christian Bale să lucreze din nou împreună, a fost una tentantă. A treia colaborare dintre cei doi actori este aproape de lansare, sub forma unui historical mystery intitulat The Pale Blue Eye. Bale joacă de această dată alaturi de Harry Melling, Gillian Anderson și Robert Duvall, iar primul trailer tohmai a apărut.

Filmul este o adaptare după romanul lui Louis Bayard, a cărei poveste se învârte în jurul încercării de a rezolva o serie de crime, ce au avut loc în anul 1830 la Academia Militară a SUA, West Point. Bale Joacă rolul detectivului veteran Augustus Landor, ce investighează crimele. Acesta este asistat de un cadet pretențios cu dispreț față de armată și cu înclinație pentru poezie. Numele acelui cadet este Edgar Allan Poe.

Melling îl interpretează pe Poe, iar restul distribuției îi include pe Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Hadley Robinson, Timothy Spall, Joey Brooks, Brennan Cook, Gideon Glick, Fred Hechinger, Matt Helm, Jack Irving, Steven Maier și Charlie Tahan.

The Pale Blue Eye va avea o lansare limitată în cinematografe pe data de 23 decembrie iar pe Netflix va apărea pe data de 6 ianuarie 2023.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns