Trupa Disturbed a lansat single-ul "DIVISIVE" - Contemporary-Establishment

Trupa Disturbed a lansat single-ul “DIVISIVE”

Câteodată lumea este plină de lucruri dramatice, dar trupa Disturbed a găsit o ieșire, prin muzica lor. Înainte de albumul Divisive, ce va fi lansat luna viitore, trupa a venit cu un nou single ce este și title track-ul materialului.

Vocalistul David Draiman declară: “Title track-ul și titlul piesei în sine, indică starea incredibil de nasoală a lucrurilor pe care le trăim în zilele noastre. Este vorba despre modul în care hiperpolaritatea a influențat tot ceea ce fac oamenii. Aceștia sunt dependenți de senzational. Sunt dependenți de găsirea urmatorului lucru care îi va enerva, astfel încât să se poată bucura de asta pe social media. Toate lucrurile negative au primit o injecție cu steroizi.”

Chitaristul Dan Donegan adaugă: “David era în cameră și mă asculta exersând riff-ul melodiei, îndrăgostindu-se de el intantaneu. A fost una dintre primele mele idei muzicale pentru noul album. Este distractiv să fim în aceeași cameră. Astfel ne putem hrăni unul pe celalalt cu idei și putem vedea nivelul de entuziasm.”

Divisive” este a treia melodie, de pe noul album, după hitul de la începutul anului 2022, “Hey You” și cel mai recent single “Unstoppable.” “Hey You” a devenit al 15-lea single al trupei, pe locul 1 pe Rock Radio.

Albumul Divisive al trupei Disturbed va fi lansat pe data de 18 noiembrie prin Reprise Records.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns